
Varlių šlaunelės grietineje
INGREDIENTAI:
100 gramų | varlių šlaunelės |
1 stiklinė | raudonas vynas |
2 stiklinės | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
2 vienetai | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Per trintuvę pertrinkite svoguną ir sumaišykite su sviestu ir miltais. Įpilkite vyno, įmeskite varlių šlauneles, įdėkite druskos, pipirų ir virkite apie 15 minučių. Vėliau supilkite grietinę, smulkiai pjaustytus žalumynus ir citrinos sultis. Valgykite karštas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Boružėlės
-
Šokoladinės vynuogės
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Pikantiškas sūris
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Migdolinės pelytės
-
Kibinai
-
Originalūs sumuštiniai
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Švediški vėžiai
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Mylimųjų pica
-
Suktukai su varške
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Bulvių traškučiai
-
Maltinukai drebučiuose
Varlių šlaunelės grietineje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Varlių šlaunelės,
100 gramų -
Raudonas vynas,
1 stiklinė -
Grietinė,
2 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Citrinų sultys
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Per trintuvę pertrinkite svoguną ir sumaišykite su sviestu ir miltais. Įpilkite vyno, įmeskite varlių šlauneles, įdėkite druskos, pipirų ir virkite apie 15 minučių. Vėliau supilkite grietinę, smulkiai pjaustytus žalumynus ir citrinos sultis. Valgykite karštas.
Reklama:
Komentarai (6)
-
ops
2014-08-06 00:15
Bandziau,patiko,skanu
-
ops
2014-08-06 00:15
Bandziau,patiko,skanu
-
fui
2010-02-24 01:34
Na nebent neturint ka valgyti visiskai nieko tada gal pabandyciau, bet ciuju kad poto viskas atgal iseis, ir taip busiu dar alkanesnis :bloga: %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...