
Varškinis tinginys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | sausainiai |
400 gramų | varškė |
200 gramų | sviestas |
150 gramų | cukrus |
100 gramų | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Razinas nuplikykite verdančiu vandeniu. Sviestą išsukite su cukrumi. Sausainius sutrupinkite, varškę pertrinkite ir viską sumaišykite. Gautą masę apie 1 valandą reikėtų palaikyti kambario temperatūroje. Po to sukrėskite masę ant celofaninės plėvelės arba kepimo popieriaus ir suformuokite vyniotinį. Dėkite į šaldytuvą bent 4-6 valandoms, kad sustingtų. Jeigu norite įdomesnio skonio, razinas galite pamirkyti rome arba brendyje. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Melionų desertas
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Saldus patiekalas
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Desertinė avižinė košė
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Lemon posset
-
Vasariški pusryčiai
-
Kavos ir ledų desertas
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Obuoliai šokolade
-
Karštos bulvių salotos
-
Gaivus varškės desertas
-
Varškės sūris su žele
-
Gaivus mango desertas
-
Vaisių vėrinukai
-
Želė "Trispalvė"
-
Lukos želė tortas
-
Aušros želė tortas
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
Varškinis tinginys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sausainiai,
400 gramų -
Varškė,
400 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Razinos,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Razinas nuplikykite verdančiu vandeniu. Sviestą išsukite su cukrumi. Sausainius sutrupinkite, varškę pertrinkite ir viską sumaišykite. Gautą masę apie 1 valandą reikėtų palaikyti kambario temperatūroje. Po to sukrėskite masę ant celofaninės plėvelės arba kepimo popieriaus ir suformuokite vyniotinį. Dėkite į šaldytuvą bent 4-6 valandoms, kad sustingtų. Jeigu norite įdomesnio skonio, razinas galite pamirkyti rome arba brendyje. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...