Varškinis tinginys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | sausainiai |
400 gramų | varškė |
200 gramų | sviestas |
150 gramų | cukrus |
100 gramų | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Razinas nuplikykite verdančiu vandeniu. Sviestą išsukite su cukrumi. Sausainius sutrupinkite, varškę pertrinkite ir viską sumaišykite. Gautą masę apie 1 valandą reikėtų palaikyti kambario temperatūroje. Po to sukrėskite masę ant celofaninės plėvelės arba kepimo popieriaus ir suformuokite vyniotinį. Dėkite į šaldytuvą bent 4-6 valandoms, kad sustingtų. Jeigu norite įdomesnio skonio, razinas galite pamirkyti rome arba brendyje. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jogurto ledai
- Sveikuolių ledai
- Sveikas vaisių desertas
- Citrininiai putėsiai
- Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
- Desertinė avižinė košė
- Saldus patiekalas
- Persikų tyrės želė su serbentais
- Persikų desertas
- Morkų sulčių su manais putėsiai
- Kaimiški ledai
- Desertas su persikais
- Grietinėlės ledai
- Vasaros desertas
- Karamelinės lazdelės
- Bakalieno Tinginys
- Obuoliai šokolade
- Bananų skanėstas
- Pyragas su braškėmis ir žele
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
Varškinis tinginys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sausainiai,
400 gramų -
Varškė,
400 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Razinos,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Razinas nuplikykite verdančiu vandeniu. Sviestą išsukite su cukrumi. Sausainius sutrupinkite, varškę pertrinkite ir viską sumaišykite. Gautą masę apie 1 valandą reikėtų palaikyti kambario temperatūroje. Po to sukrėskite masę ant celofaninės plėvelės arba kepimo popieriaus ir suformuokite vyniotinį. Dėkite į šaldytuvą bent 4-6 valandoms, kad sustingtų. Jeigu norite įdomesnio skonio, razinas galite pamirkyti rome arba brendyje. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...