
Varškinis tinginys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | sausainiai |
400 gramų | varškė |
200 gramų | sviestas |
150 gramų | cukrus |
100 gramų | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Razinas nuplikykite verdančiu vandeniu. Sviestą išsukite su cukrumi. Sausainius sutrupinkite, varškę pertrinkite ir viską sumaišykite. Gautą masę apie 1 valandą reikėtų palaikyti kambario temperatūroje. Po to sukrėskite masę ant celofaninės plėvelės arba kepimo popieriaus ir suformuokite vyniotinį. Dėkite į šaldytuvą bent 4-6 valandoms, kad sustingtų. Jeigu norite įdomesnio skonio, razinas galite pamirkyti rome arba brendyje. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo ananasų desertas
-
Vafliai su karamele
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
-
Grietinės želė su bananais
-
Varškės tortas
-
Vaisių desertas
-
Ledų desertas
-
Braškių pienas
-
Vaisiniai ežiukai
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Braškių desertas per minutę
-
Ledų ir bananų kokteilis
-
Desertas "Snieguolė"
-
Mėtinis agurkų šerbetas
-
Baltasis tinginys
-
Margutis
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Varškės ledai
-
Sausainių tortas
-
Sūrio pyragas
Varškinis tinginys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sausainiai,
400 gramų -
Varškė,
400 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Razinos,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Razinas nuplikykite verdančiu vandeniu. Sviestą išsukite su cukrumi. Sausainius sutrupinkite, varškę pertrinkite ir viską sumaišykite. Gautą masę apie 1 valandą reikėtų palaikyti kambario temperatūroje. Po to sukrėskite masę ant celofaninės plėvelės arba kepimo popieriaus ir suformuokite vyniotinį. Dėkite į šaldytuvą bent 4-6 valandoms, kad sustingtų. Jeigu norite įdomesnio skonio, razinas galite pamirkyti rome arba brendyje. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...