
Virta žuvis majoneze
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | žuvis (virta) |
1 stiklinė | majonezas |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omleto keksiukai
-
Traškus užkandis prie alaus
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Kesadilijos su kumpiu ir daržovėmis
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Silkė su pomidorais
-
"Firminė" bulvytė
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Valentino sumuštinukai
-
Krepšeliai su daržovėmis
-
Baltoji trobelė
-
Braškės šokolade
-
Silkė su plakta grietine
-
Pikantiški migdolai
-
Greitas užkandis
-
Įdaryti pomidorai
-
Boružėlės
-
Spalvingi iešmeliai
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Krabų lazdelės tešloje
Virta žuvis majoneze
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žuvis, virta,
0.5 kilogramo -
Majonezas,
1 stiklinė -
Morkos,
1 vienetas - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...