
Virta žuvis majoneze
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | žuvis (virta) |
1 stiklinė | majonezas |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Silkės ir bulvės susitikimas
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Vasariškas omletas
-
Boquerones en vinagre (kilkė acte)
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Kepti pomidorai su įdaru
-
Kepti svogūno žiedai
-
Marinuota silkės filė
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Šventiniai krepšeliai
-
Olgos šventinė silkutė
-
Silkė patale
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Kibinai
-
Arvydo kepintos cukinijos
-
Vėrinukai
Virta žuvis majoneze
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žuvis, virta,
0.5 kilogramo -
Majonezas,
1 stiklinė -
Morkos,
1 vienetas - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...