![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Virta žuvis majoneze
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | žuvis (virta) |
1 stiklinė | majonezas |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti moliūgai
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Keptos krevetės
-
Galva
-
Riešutų užkandėlė
-
Keptas kiaušinis sūrių patale
-
Silkių vyniotiniai
-
Užkandis su unguriu
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Vegetariškos picutės
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Šokoladinės braškės
-
Užkandėlė su šonine
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Žvynabudės muštiniai
-
Bulviniai pyragėliai
-
Šulinėliai su žandenomis
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
Virta žuvis majoneze
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Žuvis, virta,
0.5 kilogramo -
Majonezas,
1 stiklinė -
Morkos,
1 vienetas - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...