Virta žuvis majoneze
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | žuvis (virta) |
1 stiklinė | majonezas |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Naminis lavašas
- Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
- Dešrelės spiralėje
- Pomidorų užkandėlė
- Užkanda "Lelijos"
- Sultingas Kebabas
- Tortilijos su kumpeliu
- Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
- Šulinėliai su žandenomis
- Krevečių sumuštiniai
- Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
- Vėrinukai
- Šventiniai krepšeliai
- ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
- Lietuviški "sushiai"
- Suši su krabų lazdelėmis
- Migdoliniai kotletėliai
- Vištienos file užkandis
- Pica su pomidorais ir dešra
- Ančiukų širdelių užkandelė
Virta žuvis majoneze
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Žuvis, virta,
0.5 kilogramo -
Majonezas,
1 stiklinė -
Morkos,
1 vienetas - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...