
Virta žuvis majoneze
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | žuvis (virta) |
1 stiklinė | majonezas |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spalvingi iešmeliai
-
Vėrinukai
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Pomidorų mėsainis
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Pievagrybių garnyras
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Originalūs sumuštiniai
-
Užkanda "Lelijos"
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Kiaušinienė su batonu
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Sojos faršas su makaronais
-
Kumpio suktinukai
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
Virta žuvis majoneze
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žuvis, virta,
0.5 kilogramo -
Majonezas,
1 stiklinė -
Morkos,
1 vienetas - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...