
Virta žuvis majoneze
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | žuvis (virta) |
1 stiklinė | majonezas |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės sūris su kmynais
-
Vaisių puokštė su šokolado glajumi
-
Omletas su kumpiu
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Pomidoriukai
-
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
-
Naminiai kebabai su vištiena
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Liežuvio užkandėlė
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Šventinis kelmas
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Pica studentiška
Virta žuvis majoneze
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žuvis, virta,
0.5 kilogramo -
Majonezas,
1 stiklinė -
Morkos,
1 vienetas - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...