Virti aguročiai su sviestu
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | aguročio |
| 3 valgomieji šaukštai | sviestas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų užkandis
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Žalumynų indeliai su krevetėmis
-
Vištos spurgos
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Skrudintos alyvuogės
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Kepta duona
-
Pomidorų mėsainis
-
Sumuštinukai su silke
-
Silkė pataluose
-
Cukinijų gardėsis
-
Ūmėdės padaže
-
Vėrinukai
-
Vasaros ežiukas
-
Pikantiškos sraigės
-
Užkandukai
-
Pievagrybiai grietinės padaže
Virti aguročiai su sviestu
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
