
Virti aguročiai su sviestu
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės ir bulvės susitikimas
-
Aitri kepta šoninė
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
-
Kumpio suktinukai
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Olgos šventinė silkutė
-
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
-
Keptas varškės sūris
-
Greitieji sūrio ir šoninės iešmeliai
-
Greita užkandėlė šventiniam stalui
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Kepenų paštetas
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Grilintas camembertas
-
Bulvytės fri
-
Bulvių pyragėliai
-
Omletas su špinatais
Virti aguročiai su sviestu
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...