Virti aguročiai su sviestu
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Velykinis užkandis
- Greita užkandėlė šventiniam stalui
- Krepšeliai su avokadais ir ikrais
- Mocarelos užkandis
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Traškus užkandis prie alaus
- Boquerones en vinagre (kilkė acte)
- Silkė su plakta grietine
- Kepti svogūnai tešloje
- Kepenų paštetas
- Duona su įdaru
- Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Užkandžių krepšeliai su lašiša
- Krekerių užkandėlė
- Vėrinukai su kumpiu
- Įdaryti svogūnai itališkai
- Baklažanų suktinukai
- Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
- Žalumynų indeliai su krevetėmis
Virti aguročiai su sviestu
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...