
Virti aguročiai su sviestu
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Olgos šventinė silkutė
-
Japoniški suktinukai
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Keptos krevetės
-
Seniai besmegeniai
-
Duona su sūriu
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Pomidorai su sūriu
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Amerikietiški vafliai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Migdolinės pelytės
-
Pusryčiai puodelyje
-
Įdarytas agurotis
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Įdaryti obuoliai
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Persikai įdarytį triušiena
Virti aguročiai su sviestu
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...