
Virti aguročiai su sviestu
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Varškės kamuolėliai
-
Daržovės drebučiuose
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Užklota pica
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Dainiaus Keptos aštrios krevetės
-
Piršteliai su kmynais
-
Sūrio sausainiai
-
Fondiu iš moliūgo
-
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Silkė su daržovėmis
-
Švediški vėžiai
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Mumijos
-
Silkė su persikais
Virti aguročiai su sviestu
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...