Virti aguročiai su sviestu
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkės pataluos vyniotinis
- Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
- Salotos „Antikvaras“
- Kepta duona
- Silkės užtepėlė
- Bulvytės fri
- Bulviniai pyragėliai
- Įdaryti pievagrybiai
- Vištiena medaus - garstyčių padaže
- Kiaušinių krepšeliai
- Įdaryti kiaušiniai
- Greitai užraugti agurkai
- Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
- Suši gaminimas
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
- Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
- Šventiniai šaltienos drebučiai
- Naminis varškės sūris
- Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
- Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
Virti aguročiai su sviestu
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...