
Virti aguročiai su sviestu
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Šokoladinės vynuogės
-
"Firminė" bulvytė
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Mini sumuštinukai
-
Greitai užraugti agurkai
-
Kepta duona - kitaip
-
Silkė su svogunais marinate
-
Roksės užkandėlė
-
Įdarytos bulvės
-
Užtepėlė su tunu
-
Skrebučiai su sūriu
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Sūrio lazdelės
-
Karališka kiaušinienė su pomidorais
-
Ant grotelių keptos daržovės
-
Įdaryta paprika
-
Aitri kepta šoninė
Virti aguročiai su sviestu
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...