Virti žiediniai kopūstai
INGREDIENTAI:
800 gramų | žiediniai kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkės pataluos vyniotinis
- Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
- Salotos „Antikvaras“
- Kepta duona
- Silkės užtepėlė
- Bulvytės fri
- Bulviniai pyragėliai
- Įdaryti pievagrybiai
- Vištiena medaus - garstyčių padaže
- Kiaušinių krepšeliai
- Įdaryti kiaušiniai
- Greitai užraugti agurkai
- Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
- Suši gaminimas
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
- Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
- Šventiniai šaltienos drebučiai
- Naminis varškės sūris
- Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
- Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
Virti žiediniai kopūstai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Žiediniai kopūstai,
800 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...