
Virti žiediniai kopūstai
INGREDIENTAI:
800 gramų | žiediniai kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio kroketai
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Sūrio kremu įdaryta paprika
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Sūrių užkandelė
-
Sūrio lazdelės
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Helovyno voriukai
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Uždara pica
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Sūri širdelė
-
Stebuklingas omletas
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Keptas varškės sūris
-
Lašišos sumuštinukai
Virti žiediniai kopūstai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žiediniai kopūstai,
800 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...