
Virti žiediniai kopūstai
INGREDIENTAI:
800 gramų | žiediniai kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Blynelių ir lašišos užkandėlė
-
Keptas kiaušinis sūrių patale
-
Silkė su salotomis
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Kepti svogūno žiedai
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Užkanda "Braškės"
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Skanūs sumuštiniai
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Spalvingi iešmeliai
-
Užkandiniai spirgučiai prie alaus
-
Šventiniai sūrio vėrinukai
-
Pica su pomidorais ir dešra
-
Keptos krevetės
-
Sūrio piršteliai
Virti žiediniai kopūstai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žiediniai kopūstai,
800 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...