Virti žiediniai kopūstai
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | žiediniai kopūstai |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baltoji trobelė
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Riešutų užkandėlė
-
Gaivūs lavašo suktinukai
-
Tradicinė silkė
-
Kibinai
-
Greitai užraugti agurkai
-
Amerikietiški vafliai
-
Vištienos tortas
-
Žvynabudės muštiniai
-
Rūkytas lynas
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Silkė su burokėliais
-
Šokoladinės braškės
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Kiaušiniai su arbata
-
Švilpikai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
Virti žiediniai kopūstai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Žiediniai kopūstai,
800 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
