
Virti žiediniai kopūstai
INGREDIENTAI:
800 gramų | žiediniai kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Įdaryti obuoliai
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Traškios vištienos juostelės
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Pusryčiai puodelyje
-
Kepta duona - kitaip
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
"Firminė" bulvytė
-
Cukinijų gardėsis
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Silkės ruletai
-
Farširuota lydeka
-
Karališkas užkandis prie degtinės
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
Virti žiediniai kopūstai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žiediniai kopūstai,
800 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...