
Virti žiediniai kopūstai
INGREDIENTAI:
800 gramų | žiediniai kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Mėsos duona
-
Vytintos stintos
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Vištienos drebučiai
-
Ispaniški sandvičiai
-
Silkė su svogūniukais
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Įdaryti agurkėliai
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Pomidorų mėsainis
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Tortilijų suktinukai
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Žaismingi seniai besmegeniai
Virti žiediniai kopūstai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žiediniai kopūstai,
800 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...