Virti žiediniai kopūstai
INGREDIENTAI:
800 gramų | žiediniai kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Velykų suktinukai - sushi
- Silkės užkandėlė
- Kibinai
- Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
- Rūkyti kumpio gabalai
- Kepti žuvies piršteliai
- Keptas sūris
- Įdarytas pomidoras
- Aštrus pomidorų kokteilis
- Žirnių užkandėlė prie alaus
- Keptos krevetės
- Paprikų suktinukai
- Žaismingi seniai besmegeniai
- Sumuštinukai su obuoliais
- Krekerių užkandėlė
- Krevetėmis įdaryti pomidorai
- Tradicinė silkė
- Orkaitėje kepti kiaušiniai
- Bulvės „Akordeonas“
- Vasaros ežiukas
Virti žiediniai kopūstai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Žiediniai kopūstai,
800 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...