
Virti žiediniai kopūstai
INGREDIENTAI:
800 gramų | žiediniai kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių užkandėlė
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Šventiniai žaliukai
-
Silkė su persikais
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Lietuviški "sushiai"
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Vištiena drebučiuose
-
Kepta duona - kitaip
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Pica su vištiena
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Traškūs žiediniai kopūstai
Virti žiediniai kopūstai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žiediniai kopūstai,
800 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 val. laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebti žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...