
Virtos seliavos
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | seliava |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
3 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
3 vienetai | gvazdikėliai |
1 stiklinė | krienai (tarkuoti) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | salotos (lapeliai) |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytos žuvys (su galvomis) verdamos pasūdytame vandenyje, prieš tai jas pamarinavus iš prieskoninių daržovių ir prieskonių išvirtame marinate su rūgštimi (acto ar citrinos). Išvirusi žuvis tiekama pusdubenyje sudėta ant salotų lapų. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, krienų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietuviški "sushiai"
-
Hamburgeris
-
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
-
Skanūs vafliai su įdaru
-
Faršo vyniotinis
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Šaltiena
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Naminė pica su faršu
-
Gaivūs lavašo suktinukai
-
Alinos čeburekai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Įdaryti avokadai
-
Pica su pomidorais ir dešra
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Silkė pataluose
-
Traškus migdolų užkandis
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Burgundiškos pupelės
Virtos seliavos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Seliava,
1 kilogramas -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Krienai, tarkuoti,
1 stiklinė - Juodieji pipirai
- Druska
- Salotos, lapeliai
- Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytos žuvys (su galvomis) verdamos pasūdytame vandenyje, prieš tai jas pamarinavus iš prieskoninių daržovių ir prieskonių išvirtame marinate su rūgštimi (acto ar citrinos). Išvirusi žuvis tiekama pusdubenyje sudėta ant salotų lapų. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, krienų.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...