![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Virtos seliavos
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | seliava |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
3 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
3 vienetai | gvazdikėliai |
1 stiklinė | krienai (tarkuoti) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | salotos (lapeliai) |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytos žuvys (su galvomis) verdamos pasūdytame vandenyje, prieš tai jas pamarinavus iš prieskoninių daržovių ir prieskonių išvirtame marinate su rūgštimi (acto ar citrinos). Išvirusi žuvis tiekama pusdubenyje sudėta ant salotų lapų. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, krienų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Helovyno voriukai
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Įdarytas pomidoras
-
Užkanda "Braškės"
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Šventiniai braškių vėrinukai
-
Lazdelės su sūriu
-
Padažas su avokadais
-
Tuno pica
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Saldus užkandis
-
Krevečių užkandėlė su majonezu
-
Krabų lazdelės tešloje.
Virtos seliavos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Seliava,
1 kilogramas -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Krienai, tarkuoti,
1 stiklinė - Juodieji pipirai
- Druska
- Salotos, lapeliai
- Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytos žuvys (su galvomis) verdamos pasūdytame vandenyje, prieš tai jas pamarinavus iš prieskoninių daržovių ir prieskonių išvirtame marinate su rūgštimi (acto ar citrinos). Išvirusi žuvis tiekama pusdubenyje sudėta ant salotų lapų. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, krienų.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...