Virtos seliavos
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | seliava |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | salierai |
| 1 vienetas | petražolės (šakelė) |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| 3 vienetai | gvazdikėliai |
| 1 stiklinė | krienai (tarkuoti) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | salotos (lapeliai) |
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytos žuvys (su galvomis) verdamos pasūdytame vandenyje, prieš tai jas pamarinavus iš prieskoninių daržovių ir prieskonių išvirtame marinate su rūgštimi (acto ar citrinos). Išvirusi žuvis tiekama pusdubenyje sudėta ant salotų lapų. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, krienų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karališka kiaušinienė su pomidorais
-
Pievagrybiai grietinės padaže
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Krevečių sumuštiniai
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Silkė su saulėgražomis
-
Šventiniai braškių vėrinukai
-
Pupelės pomidorų padaže
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Kepti kiaušiniai
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Pikantiškos sraigės
-
Tortilijų suktinukai
-
Skrebučiai
-
Šaltiena
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
Virtos seliavos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Seliava,
1 kilogramas -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Krienai, tarkuoti,
1 stiklinė - Juodieji pipirai
- Druska
- Salotos, lapeliai
- Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytos žuvys (su galvomis) verdamos pasūdytame vandenyje, prieš tai jas pamarinavus iš prieskoninių daržovių ir prieskonių išvirtame marinate su rūgštimi (acto ar citrinos). Išvirusi žuvis tiekama pusdubenyje sudėta ant salotų lapų. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, krienų.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
