
Virtos seliavos
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | seliava |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
3 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
3 vienetai | gvazdikėliai |
1 stiklinė | krienai (tarkuoti) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | salotos (lapeliai) |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytos žuvys (su galvomis) verdamos pasūdytame vandenyje, prieš tai jas pamarinavus iš prieskoninių daržovių ir prieskonių išvirtame marinate su rūgštimi (acto ar citrinos). Išvirusi žuvis tiekama pusdubenyje sudėta ant salotų lapų. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, krienų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Tortilijų suktinukai
-
Užkanda "Lelijos"
-
Fondiu iš moliūgo
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Gaivi sūrio užkandėlė
-
Pikantiški krepšeliai
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Omletas su kumpiu
-
Duona su įdaru
-
Ant grotelių keptos daržovės
-
Traškus migdolų užkandis
-
Sumuštinis "Ara"
-
Sūrio kroketai
-
Vištienos tortas
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
Virtos seliavos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Seliava,
1 kilogramas -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Krienai, tarkuoti,
1 stiklinė - Juodieji pipirai
- Druska
- Salotos, lapeliai
- Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytos žuvys (su galvomis) verdamos pasūdytame vandenyje, prieš tai jas pamarinavus iš prieskoninių daržovių ir prieskonių išvirtame marinate su rūgštimi (acto ar citrinos). Išvirusi žuvis tiekama pusdubenyje sudėta ant salotų lapų. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, krienų.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...