Vištienos kotletai
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena (broileris) |
2 vienetai | bandelės (sudžiovintos) |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
150 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | kvietiniai miltai (voliojimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Broilerį nukaulinti (kulšių ir sparnelių kaulus padėti į šalį), mėsą sumalti mėsmale, bandeles išmirkyti grietinėlėje, išspausti minkštimą ir sumaišyti su 50 g sviesto. Sumaišyti su mėsa ir dar kartelį permalti. Mišinį pasūdyti, paskaninti pipirais ir su grietinėle išminkyti. Drėgnomis rankomis suformuoti keturis plokščius kotletus. Į kiekvieną jų įkišti po kulšelės ar sparnelio kaulą. Kiaušinius išplakti su grietinėle , kotletus pavolioti šiame plakinyje, o po to - miltuose. Kepti keptuvėje, svieste, iš abiejų pusių. Apkeltus kotletus sudėti į karštą orkaitę, ir dar kartelį pakepti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta šoninė
- Ideali vakarienė (spageti su daržovėmis)
- Lydekos kepsneliai
- Balandėliai su paprika ir pupelėmis
- Daniškas plovas
- Norvegiška menkė vasariškai
- Varškės apkepo kvadratėliai
- Kepta žuvis su petražolėmis
- Kukurūzų burbuolės
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Grilyje keptos daržovės
- Žuvies šašlykai
- Omletas su obuoliais
- Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
- Lašiša su krapų ir petražolių padažu
- Kiaulienos kukuliai tešloje
- Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
- Antis su grybų įdaru
- Rudens blynai
- Žuvies ir pupelių blynai
Vištienos kotletai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Vištiena, broileris,
1 vienetas -
Bandelės, sudžiovintos,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
- Kvapieji pipirai
- Kvietiniai miltai, voliojimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Broilerį nukaulinti (kulšių ir sparnelių kaulus padėti į šalį), mėsą sumalti mėsmale, bandeles išmirkyti grietinėlėje, išspausti minkštimą ir sumaišyti su 50 g sviesto. Sumaišyti su mėsa ir dar kartelį permalti. Mišinį pasūdyti, paskaninti pipirais ir su grietinėle išminkyti. Drėgnomis rankomis suformuoti keturis plokščius kotletus. Į kiekvieną jų įkišti po kulšelės ar sparnelio kaulą. Kiaušinius išplakti su grietinėle , kotletus pavolioti šiame plakinyje, o po to - miltuose. Kepti keptuvėje, svieste, iš abiejų pusių. Apkeltus kotletus sudėti į karštą orkaitę, ir dar kartelį pakepti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...