
Vištienos kotletai
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena (broileris) |
2 vienetai | bandelės (sudžiovintos) |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
150 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | kvietiniai miltai (voliojimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Broilerį nukaulinti (kulšių ir sparnelių kaulus padėti į šalį), mėsą sumalti mėsmale, bandeles išmirkyti grietinėlėje, išspausti minkštimą ir sumaišyti su 50 g sviesto. Sumaišyti su mėsa ir dar kartelį permalti. Mišinį pasūdyti, paskaninti pipirais ir su grietinėle išminkyti. Drėgnomis rankomis suformuoti keturis plokščius kotletus. Į kiekvieną jų įkišti po kulšelės ar sparnelio kaulą. Kiaušinius išplakti su grietinėle , kotletus pavolioti šiame plakinyje, o po to - miltuose. Kepti keptuvėje, svieste, iš abiejų pusių. Apkeltus kotletus sudėti į karštą orkaitę, ir dar kartelį pakepti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Šernienos kepsnys
-
Vištienos kepsniukai
-
Mėsos ir grikių kotletai
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
-
Keptas karpis tešloje
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Laukinis ryžių plovas
-
Kalakutiena su medumi
-
Jūreiviški makaronai
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Kepta lašiša tešloje
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Dešrelių pynė
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Žuvies pudingas
Vištienos kotletai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Vištiena, broileris,
1 vienetas -
Bandelės, sudžiovintos,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
- Kvapieji pipirai
- Kvietiniai miltai, voliojimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Broilerį nukaulinti (kulšių ir sparnelių kaulus padėti į šalį), mėsą sumalti mėsmale, bandeles išmirkyti grietinėlėje, išspausti minkštimą ir sumaišyti su 50 g sviesto. Sumaišyti su mėsa ir dar kartelį permalti. Mišinį pasūdyti, paskaninti pipirais ir su grietinėle išminkyti. Drėgnomis rankomis suformuoti keturis plokščius kotletus. Į kiekvieną jų įkišti po kulšelės ar sparnelio kaulą. Kiaušinius išplakti su grietinėle , kotletus pavolioti šiame plakinyje, o po to - miltuose. Kepti keptuvėje, svieste, iš abiejų pusių. Apkeltus kotletus sudėti į karštą orkaitę, ir dar kartelį pakepti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...