Vištienos kotletai
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | vištiena (broileris) |
| 2 vienetai | bandelės (sudžiovintos) |
| 200 gramų | grietinėlės, 35% |
| 150 gramų | sviestas |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| šiek tiek | kvietiniai miltai (voliojimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Broilerį nukaulinti (kulšių ir sparnelių kaulus padėti į šalį), mėsą sumalti mėsmale, bandeles išmirkyti grietinėlėje, išspausti minkštimą ir sumaišyti su 50 g sviesto. Sumaišyti su mėsa ir dar kartelį permalti. Mišinį pasūdyti, paskaninti pipirais ir su grietinėle išminkyti. Drėgnomis rankomis suformuoti keturis plokščius kotletus. Į kiekvieną jų įkišti po kulšelės ar sparnelio kaulą. Kiaušinius išplakti su grietinėle , kotletus pavolioti šiame plakinyje, o po to - miltuose. Kepti keptuvėje, svieste, iš abiejų pusių. Apkeltus kotletus sudėti į karštą orkaitę, ir dar kartelį pakepti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Lazanija su moliūgais
-
Varškės virtinukai
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Vikšrų vakarienė
-
Su kefyru marinuoti šašlykai
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
-
Vištienos blyneliai
-
Bulvių kukuliai
-
Kepti karosai
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Kepta vištiena
-
Vištienos apkepas
-
Kepti patisonai
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
Vištienos kotletai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Vištiena, broileris,
1 vienetas -
Bandelės, sudžiovintos,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
- Kvapieji pipirai
- Kvietiniai miltai, voliojimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Broilerį nukaulinti (kulšių ir sparnelių kaulus padėti į šalį), mėsą sumalti mėsmale, bandeles išmirkyti grietinėlėje, išspausti minkštimą ir sumaišyti su 50 g sviesto. Sumaišyti su mėsa ir dar kartelį permalti. Mišinį pasūdyti, paskaninti pipirais ir su grietinėle išminkyti. Drėgnomis rankomis suformuoti keturis plokščius kotletus. Į kiekvieną jų įkišti po kulšelės ar sparnelio kaulą. Kiaušinius išplakti su grietinėle , kotletus pavolioti šiame plakinyje, o po to - miltuose. Kepti keptuvėje, svieste, iš abiejų pusių. Apkeltus kotletus sudėti į karštą orkaitę, ir dar kartelį pakepti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
