
Vyniotinis su obuoliene
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | citrinos | |
Tešlai: | ||
4 vienetai | kiaušiniai | |
4 valgomieji šaukštai | miltai | |
4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
Įdarui: | ||
400 mililitrų | obuolienės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius su cukrumi ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant, galima dėti citrinos žievelių. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą.
2.
Kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12 minučių.
3.
Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti.
4.
Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą. Vyniotinio pagrindą išsukti, apipurkšti citrinos sultimis, užtepti obuolienę, suvynioti ir padėti vėsiai nakčiai. Aš dar papuošiau cukraus pudros ir citrinos glaistu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardusis Kuršėnų vyniotinis
-
Žuvies pyragas
-
Moliūgų pyragas
-
Lengvai paruošiamas obuolių pyragas
-
Tortas-vyniotinis
-
Bananų sufle
-
Velykinis varškės traputis
-
Mėlynių pyragas
-
Varškinis pyragas su obuoliais
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Špinatų tortas su varškės kremu ir braškėmis
-
Cinamoninis vyniotinis su obuoliais
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
-
Sūrio pyragas
-
Dieviškas obuolių pyragas
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Saldutis vyniotinis
-
Danutės varškės pyragas
-
Šakočio pusbrolis
Vyniotinis su obuoliene
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Citrinos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Obuolienė,
400 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Kiaušinius su cukrumi ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant, galima dėti citrinos žievelių. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą.
Kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12 minučių.
Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti.
Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą. Vyniotinio pagrindą išsukti, apipurkšti citrinos sultimis, užtepti obuolienę, suvynioti ir padėti vėsiai nakčiai. Aš dar papuošiau cukraus pudros ir citrinos glaistu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...