
Žirnelių užkandis
INGREDIENTAI:
500 gramų | žirniai (švieži) |
150 gramų | kiaulienos šoninė (rūkyta) |
2 vienetai | svogūnai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žirnelius išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Supjaustykite ir pakepinkite šoninę ir smulkintus svogūnus, suberkite žirnelius, paskaninkite prieskoniais, įdėkite sviesto ir kepkite apie 10 min. Užkandį valgykite karštą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Tortilijų suktinukai
-
Užkanda "Lelijos"
-
Fondiu iš moliūgo
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Gaivi sūrio užkandėlė
-
Pikantiški krepšeliai
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Omletas su kumpiu
-
Duona su įdaru
-
Ant grotelių keptos daržovės
-
Traškus migdolų užkandis
-
Sumuštinis "Ara"
-
Sūrio kroketai
-
Vištienos tortas
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
Žirnelių užkandis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žirniai, švieži,
500 gramų -
Kiaulienos šoninė, rūkyta,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnelius išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Supjaustykite ir pakepinkite šoninę ir smulkintus svogūnus, suberkite žirnelius, paskaninkite prieskoniais, įdėkite sviesto ir kepkite apie 10 min. Užkandį valgykite karštą.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...