
Žirnelių užkandis
INGREDIENTAI:
500 gramų | žirniai (švieži) |
150 gramų | kiaulienos šoninė (rūkyta) |
2 vienetai | svogūnai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žirnelius išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Supjaustykite ir pakepinkite šoninę ir smulkintus svogūnus, suberkite žirnelius, paskaninkite prieskoniais, įdėkite sviesto ir kepkite apie 10 min. Užkandį valgykite karštą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Kiaušinienė su varškės sūriu
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Braškės šokolade
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Vištienos file užkandis
-
Arvydo kepintos cukinijos
-
Paprastas burgeris
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Silkės užkandėlė
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Tuno pica
-
Tartaletės su lašiša ir ikrais
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
Žirnelių užkandis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žirniai, švieži,
500 gramų -
Kiaulienos šoninė, rūkyta,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnelius išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Supjaustykite ir pakepinkite šoninę ir smulkintus svogūnus, suberkite žirnelius, paskaninkite prieskoniais, įdėkite sviesto ir kepkite apie 10 min. Užkandį valgykite karštą.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...