Žirnelių užkandis
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | žirniai (švieži) |
| 150 gramų | kiaulienos šoninė (rūkyta) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 50 gramų | sviestas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žirnelius išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Supjaustykite ir pakepinkite šoninę ir smulkintus svogūnus, suberkite žirnelius, paskaninkite prieskoniais, įdėkite sviesto ir kepkite apie 10 min. Užkandį valgykite karštą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Vėrinukai
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Vėrinukai
-
Paprikų valtelės
-
Krevetės su pomidorais
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Silkė su pomidorais
-
Grybų užtepelė
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Lašišos bokšteliai
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Arvydo kepintos cukinijos
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Virtos sraigės su kevalu
Žirnelių užkandis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Žirniai, švieži,
500 gramų -
Kiaulienos šoninė, rūkyta,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnelius išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Supjaustykite ir pakepinkite šoninę ir smulkintus svogūnus, suberkite žirnelius, paskaninkite prieskoniais, įdėkite sviesto ir kepkite apie 10 min. Užkandį valgykite karštą.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
