Žuvies filė pamuškite virtuviniu plaktuku.
Pabarstykite žuvį prieskoniais.
Ant kiekvieno žuvies filė gabaliuko uždėkite sviesto gabaliuką, fermentinio sūrio ir žalumynų. Susukite į ritinėlius.
Pavoliokite miltuose, tuomet kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.
Sudėkite į įkaitintą aliejų ir kepkite iš abiejų pusių. Kepkite ant mažo kaitrumo ugnies bent po 5 minutes.

Žuvies suktinukai su įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
2 vienetai | kiaušiniai |
250 gramų | sūris (fermentinis) |
150 gramų | sviestas |
1 sauja | žalumynų |
1 kilogramas | žuvis (filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos filė suktinukai
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Sotusis guliašas
-
Steikai
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Citrininė višta
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Karališkoji silkė
-
Sprandinės kepsnys
-
Kepta lydeka
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Netikra lazanija
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Vištienos šašlykas
Žuvies suktinukai su įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sūris, fermentinis,
250 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Žalumynai,
1 sauja -
Žuvis, filė,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė pamuškite virtuviniu plaktuku.
Pabarstykite žuvį prieskoniais.
Ant kiekvieno žuvies filė gabaliuko uždėkite sviesto gabaliuką, fermentinio sūrio ir žalumynų. Susukite į ritinėlius.
Pavoliokite miltuose, tuomet kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.
Sudėkite į įkaitintą aliejų ir kepkite iš abiejų pusių. Kepkite ant mažo kaitrumo ugnies bent po 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...