Įdarui papildomai reikės: 4 džiovinti baravykai, kiaušinis, 60 g olandiško sūrio, 3 svogūnai, nepilnas šaukštas riebalų, truputį juodų pipirų, druskos.
Įdarui apvirti baravykai, kietai išvirtas kiaušinis ir kt. supjaustomi kubeliais ir sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais.
Kiauliena išmušama kūjeliu ir pabarstoma pipirais, druska. Ant jos dedamas įdaras. Sudėjus įdarą, susukamas volelis ir kepamas riebaluose. Kepsnys tiekiamas užpiltas tuo padažu, kuriame kepė. Prie jo tinka virtos bulvės, marinuoti agurkai ar šviežių daržovių salotos.
Žuvinto kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiauliena |
1 vienetas | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškintos veršienos kepenėlės
- Sultingas šnicelis
- Nugarinė ant grotelių
- Čenachai
- Suadytas karbonadas
- Naminės dešrelės
- Aurimo šašlykas
- Keptas kumpis
- Karštas plovas
- Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
- Neringos kepsnys
- Kiaulienos kumpis giroje
- Karališkas kepsnys
- Paprikų laiveliai
- Triušienos kukuliai
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Orkaitėje kepta kiauliena
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Kiauliena grill
- Keptos kepenėlės
Žuvinto kepsnys
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui papildomai reikės: 4 džiovinti baravykai, kiaušinis, 60 g olandiško sūrio, 3 svogūnai, nepilnas šaukštas riebalų, truputį juodų pipirų, druskos.
Įdarui apvirti baravykai, kietai išvirtas kiaušinis ir kt. supjaustomi kubeliais ir sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais.
Kiauliena išmušama kūjeliu ir pabarstoma pipirais, druska. Ant jos dedamas įdaras. Sudėjus įdarą, susukamas volelis ir kepamas riebaluose. Kepsnys tiekiamas užpiltas tuo padažu, kuriame kepė. Prie jo tinka virtos bulvės, marinuoti agurkai ar šviežių daržovių salotos.
Reklama:
Komentarai (8)
-
renata
2015-08-08 11:49
Bet pagal paveiksleli atrodo kad is dwieju filiuku padarytas
-
Marija
2010-08-05 21:22
OK
-
zuvintiske
2009-11-06 17:09
mane pirmiausia suintrigavo pavadinimas, o pasigaminus pastebejau kad nesuklydau, tai labai skanu ;-) :super: :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...