Agurklės sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 litro | sultinys |
10 gramų | žirniai |
1 vienetas | morkos |
15 gramų | dilgėlės |
5 gramai | rūgštynės |
10 gramų | svogūnai (laiškai) |
2 vienetai | bulvių |
80 gramų | agurklės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į sultinį įdėti bulvių, žalių žirnelių, morkų, dilgėlių, rūgštynių, svogūnų laiškų ir išvirti, paskui įdėti smulkiai supjaustytų jaunų agurklės lapų, pasūdyti ir virti 5 minutes. Paduoti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rūgštynių sriuba
- Brokolių sriuba
- Agurklės sriuba
- Vištienos sriuba "Širdutės"
- Sriuba „Minestrone“
- Balinta sriuba
- Vengriška žuvienė
- Sriuba "Korėja"
- Kopūstų sriuba
- Prancūziška žirnienė
- Kopūstų sriuba
- Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
- Agurkinė
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Soti žuvienė
- Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
- Valstietiška duonos sriuba
- Žirnių sriuba
- Raugintų kopūstų sriuba
- Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
Agurklės sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys,
0.5 litro -
Žirniai,
10 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Dilgėlės,
15 gramų -
Rūgštynės,
5 gramai -
Svogūnai, laiškai,
10 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Agurklė,
80 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į sultinį įdėti bulvių, žalių žirnelių, morkų, dilgėlių, rūgštynių, svogūnų laiškų ir išvirti, paskui įdėti smulkiai supjaustytų jaunų agurklės lapų, pasūdyti ir virti 5 minutes. Paduoti su grietine.
Reklama:
Komentarai (2)
-
vaiva
2010-08-24 18:56
wow labai skani %-) :mmm: :soku: :valgau: :galvoju:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...