8 riekės | baklažanai |
280 gramų | makaronai |
160 gramų | krevetės |
160 gramų | pupelės |
120 gramų | pomidorai |
100 gramų | žuvies pastos |
100 gramų | midijos |
40 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
25 gramai | kietasis sūris |
šiek tiek | baltas vynas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | džiovintas raudonėlis |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spageti su kukuliais
- Rizotas su baravykais
- Makaronų ir obuolių apkepas
- Makaronai su faršu
- Makaronai su moliūgu
- Makaronai su gražgarsčių pesto padažu ir vyšniniais pomidorais
- Jautienos čili su makaronais
- Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Ideali vakarienė (spageti su daržovėmis)
- Spaghetti Carbonara su špinatais
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Moliūgų ir ryžių apkepas
- Makaronų apkepas su kalakutiena
- Plovas
- Citrininiai ryžiai
- Studentiški "Mildės" makaronai
- Makaronai su avokadų padažu
- Paprastoji lazanija
- Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
Au gratin tagliatelle makaronai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Baklažanai,
8 riekės -
Makaronai,
280 gramų -
Krevetės,
160 gramų -
Pupelės,
160 gramų -
Pomidorai,
120 gramų -
Žuvies pasta,
100 gramų -
Midijos,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
40 mililitrų -
Kietasis sūris,
25 gramai - Baltas vynas
- Petražolės
- Džiovintas raudonėlis
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Plonai supjaustykite baklažaną ir apskrudinkite alyvuogių aliejuje. Palikite ant popierinio rankšluosčio, kad nudžiūtų.
Išvirkite pupeles nedideliame kiekyje vandens, kad pupulės įgautų kreminę tekstūrą.
Keptuvėje su aliejumi pakepinkite česnaką, čili pipirą ir sudėkite jūros gėrybes. Šliukštelėkite balto vyno ir kai tik jis išgaruos, įberkite druskos ir įdėkite žuvies pastą.
Galiausiai susmulkinkite pomidorus, prieš tai pašalinę jų odeles. Paskaninkite žolelėmis.
Išvirkite makaronus pagal instrukciją, sudėkite į keptuvę su padažu ir apibarstykite parmezanu. Gerai išmaišykite ir, kai makaronai šiek tiek pravės, pradėkite ruošti tūbeles iš baklažanų.
Suvynioję masę į baklažano riekeles ir suformavę tūteles, dėkite jas į kepimo indą ir kepkite orkaitėje 10 minučių, 180 laipsnių kaitroje.
Į lėkštę įkrėskite pupelių kremo, o ant viršaus patupdykite iškepusias baklažano tūteles.
Papuoškite lėkštę likusiais žalumynais ir pomidorais. Skanaus!
Komentarai