Burokėlių ir svogūnų puokštė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 5 vienetai | burokėliai (žali) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 10 arbatinių šaukštelių | acto (obuolių) |
| 10 arbatinių šaukštelių | cukrus |
| 500 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Pagaminam marinatą iš sukraus, vandens bei acto. Iš burokėlių išpjauname rožes, iš svogūnų gėles. Sudedam į marinatą porai val. Įsmeigiame į kiekvieną gėlę pi iešmuką - užkandinė puokštė pagaminta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevetės šoninės patale
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Aluje virti vėžiai
-
Daržovių miksas "Vasara"
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Vėrinukai
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Paprikų laiveliai
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Greita užkandėlė šventiniam stalui
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Sūrių užkandelė
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Krevetės
-
Kepti žuvies piršteliai
-
Silkė su morkomis
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
Burokėlių ir svogūnų puokštė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Burokėliai, žali,
5 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Actas, obuolių,
10 arbatinių šaukštelių -
Cukrus,
10 arbatinių šaukštelių -
Vanduo,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pagaminam marinatą iš sukraus, vandens bei acto. Iš burokėlių išpjauname rožes, iš svogūnų gėles. Sudedam į marinatą porai val. Įsmeigiame į kiekvieną gėlę pi iešmuką - užkandinė puokštė pagaminta.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
