
Burokėlių ir svogūnų puokštė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai | burokėliai (žali) |
2 vienetai | svogūnai |
10 arbatinių šaukštelių | acto (obuolių) |
10 arbatinių šaukštelių | cukrus |
500 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Pagaminam marinatą iš sukraus, vandens bei acto. Iš burokėlių išpjauname rožes, iš svogūnų gėles. Sudedam į marinatą porai val. Įsmeigiame į kiekvieną gėlę pi iešmuką - užkandinė puokštė pagaminta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Silkės užkandėlė
-
Vištienos tortas
-
Baklažanų ir sūrio užkandėlė
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
-
Pica su vištiena
-
Bulvės „Akordeonas“
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Monikos Šalčiūtės mėsainis
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Rūkyti lašiniai
-
Ikrų užkandėlė
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Dainiaus Keptos aštrios krevetės
-
Pikantiški migdolai
-
Mylimųjų pica
Burokėlių ir svogūnų puokštė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Burokėliai, žali,
5 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Actas, obuolių,
10 arbatinių šaukštelių -
Cukrus,
10 arbatinių šaukštelių -
Vanduo,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pagaminam marinatą iš sukraus, vandens bei acto. Iš burokėlių išpjauname rožes, iš svogūnų gėles. Sudedam į marinatą porai val. Įsmeigiame į kiekvieną gėlę pi iešmuką - užkandinė puokštė pagaminta.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...