
Burokėlių ir svogūnų puokštė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai | burokėliai (žali) |
2 vienetai | svogūnai |
10 arbatinių šaukštelių | acto (obuolių) |
10 arbatinių šaukštelių | cukrus |
500 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Pagaminam marinatą iš sukraus, vandens bei acto. Iš burokėlių išpjauname rožes, iš svogūnų gėles. Sudedam į marinatą porai val. Įsmeigiame į kiekvieną gėlę pi iešmuką - užkandinė puokštė pagaminta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Pingviniukai
-
Įdaryti pomidorai
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Kepenų paštetas
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Pomidoriukai
-
Silkė su saulėgražomis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Buritos (burritos)
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
Burokėlių ir svogūnų puokštė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Burokėliai, žali,
5 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Actas, obuolių,
10 arbatinių šaukštelių -
Cukrus,
10 arbatinių šaukštelių -
Vanduo,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pagaminam marinatą iš sukraus, vandens bei acto. Iš burokėlių išpjauname rožes, iš svogūnų gėles. Sudedam į marinatą porai val. Įsmeigiame į kiekvieną gėlę pi iešmuką - užkandinė puokštė pagaminta.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...