Burokėlių ir svogūnų puokštė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai | burokėliai (žali) |
2 vienetai | svogūnai |
10 arbatinių šaukštelių | acto (obuolių) |
10 arbatinių šaukštelių | cukrus |
500 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Pagaminam marinatą iš sukraus, vandens bei acto. Iš burokėlių išpjauname rožes, iš svogūnų gėles. Sudedam į marinatą porai val. Įsmeigiame į kiekvieną gėlę pi iešmuką - užkandinė puokštė pagaminta.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Traškus užkandis prie alaus
- Kaliaropių kepsniukai
- Uždara pica
- Faršo vyniotinis
- Monikos Šalčiūtės mėsainis
- Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
- Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Omletas mažiesiems
- Paprikų laiveliai
- Mylimųjų pica
- Aluje virti vėžiai
- Obuoliai skarelėse
- Bulviniai traškučiai
- Omletas
- Sūrio suktinukai
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Užtepėlė su krabais
- Valentino sumuštinukai
Burokėlių ir svogūnų puokštė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Burokėliai, žali,
5 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Actas, obuolių,
10 arbatinių šaukštelių -
Cukrus,
10 arbatinių šaukštelių -
Vanduo,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pagaminam marinatą iš sukraus, vandens bei acto. Iš burokėlių išpjauname rožes, iš svogūnų gėles. Sudedam į marinatą porai val. Įsmeigiame į kiekvieną gėlę pi iešmuką - užkandinė puokštė pagaminta.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...