
Soti čili sriuba - troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | kiaulienos faršas |
400 gramų | konservuotų pupelių |
400 gramų | pomidorų tyrės |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | svogūnai |
1 sauja | sūris |
3 vienetai | aitriosios paprikos |
1 saujelė | prieskoniai |
4 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pirmiausia faršą sumaišome su mėgstamais prieskoniais (naudoju saldžiosios/aitriosios paprikos pr., česnako granules, maltos mėsos prieskoniais, pipirus) ir pakepiname keptuvėje.
2.
Kol kepa faršas, susipjaustome: papriką, svogūną, aitriąsias paprikas - kubeliais.
3.
Kai faršas iškepa, dedame į puodą, pilame pomidorų tyres ir verdame. Kai pradeda kunkuliuoti, sudedame paprikas, aitriąsias paprikas, svogūną, pupeles bei įspaudžiame česnaką ir paliekame 20-30 min virti.
4.
Čili sriubą patiekiame su tarkuotu sūriu bei česnakiniu prancūzišku batonu. SKANAUS!! :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Bananų sriuba
-
Sriuba „Minestrone“
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Lauros šaltibarščiai
-
Sriuba "Čili"
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Sūrio sriuba
-
Lietuviška kopūstienė
-
Svogūnų sriuba
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Vengriška žuvienė
Soti čili sriuba - troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos faršas,
1 kilogramas -
Konservuotos pupelės,
400 gramų -
Pomidorų tyrė,
400 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris,
1 sauja -
Aitrioji paprika,
3 vienetai -
Prieskoniai,
1 saujelė -
Česnakas,
4 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Eisvina
Gaminimo eiga:
Pirmiausia faršą sumaišome su mėgstamais prieskoniais (naudoju saldžiosios/aitriosios paprikos pr., česnako granules, maltos mėsos prieskoniais, pipirus) ir pakepiname keptuvėje.
Kol kepa faršas, susipjaustome: papriką, svogūną, aitriąsias paprikas - kubeliais.
Kai faršas iškepa, dedame į puodą, pilame pomidorų tyres ir verdame. Kai pradeda kunkuliuoti, sudedame paprikas, aitriąsias paprikas, svogūną, pupeles bei įspaudžiame česnaką ir paliekame 20-30 min virti.
Čili sriubą patiekiame su tarkuotu sūriu bei česnakiniu prancūzišku batonu. SKANAUS!! :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...