Mieles ištirpiname su cukrumi ir šiltu vandeniu. Tada suberiame miltus, druską, aliejų, pomidorų kubelius, rūkyto kumpio gabaliukus ir minkome. Paliekame šiltoje vietoje, kad pakiltų ir dar kartą išminkome.
Suformuojame kepaliuką.
Kepame 250 laipsnių temperatūros orkaitėje 10 minučių, tada ugnį sumažiname iki 150 laipsnių ir kepame 1,5 valandos.
Iškepusią duoną paliekame atvėsti.

Duona su pomidorais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | pomidorai |
80 gramų | kiaulienos šoninė |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 kilogramo | kvietiniai miltai |
3 arbatiniai šaukšteliai | druska |
40 gramų | mielės |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
2 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su mandarinais
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Rabarbarų pyragas
-
Saldus pyragas
-
Aguoninis vyniotinis
-
Lengvai pagaminamas pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Aronijų uogienės greitpyragis su migdolais ir kokosų drožlėmis
-
Žuvies pyragas
-
Mėsos pyragas
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Meduolis
-
Trupiniuotis
-
Pyragas "Obuoliukas"
-
Minkštutėlė mielinė pynė
-
Karamelinis pyragas
-
Medaus tortas su želė ir kava
-
Varškės pyragas su obuolių rožytėmis
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Varškės pyragas su vyšnaitėmis
Duona su pomidorais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
4 vienetai -
Kiaulienos šoninė,
80 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
0.5 kilogramo -
Druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Mielės,
40 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles ištirpiname su cukrumi ir šiltu vandeniu. Tada suberiame miltus, druską, aliejų, pomidorų kubelius, rūkyto kumpio gabaliukus ir minkome. Paliekame šiltoje vietoje, kad pakiltų ir dar kartą išminkome.
Suformuojame kepaliuką.
Kepame 250 laipsnių temperatūros orkaitėje 10 minučių, tada ugnį sumažiname iki 150 laipsnių ir kepame 1,5 valandos.
Iškepusią duoną paliekame atvėsti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...