Mieles ištirpiname su cukrumi ir šiltu vandeniu. Tada suberiame miltus, druską, aliejų, pomidorų kubelius, rūkyto kumpio gabaliukus ir minkome. Paliekame šiltoje vietoje, kad pakiltų ir dar kartą išminkome.
Suformuojame kepaliuką.
Kepame 250 laipsnių temperatūros orkaitėje 10 minučių, tada ugnį sumažiname iki 150 laipsnių ir kepame 1,5 valandos.
Iškepusią duoną paliekame atvėsti.
Duona su pomidorais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | pomidorai |
80 gramų | kiaulienos šoninė |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 kilogramo | kvietiniai miltai |
3 arbatiniai šaukšteliai | druska |
40 gramų | mielės |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
2 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Citrininis morkų pyragas su medumi
- Pyragas "Kiaušinienė"
- Kopūstų tortas
- Krokodilas
- Pavlova
- Burokėlių pyragas
- Kisieliaus keksas
- Aguonų vyniotinukai
- Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
- Varškės apkepas su bananais
- Pyragas su sūriu, kumpiu ir alyvuogėmis
- Firminis mamos persikų pyragas
- Pynė su džemu
- Citrinų pyragas
- Medaus pyragas su razinomis, riešutais ir šokolado gabaliukais
- Minkštutėlė mielinė pynė
- Purus pyragas
- Ingridos obuolių pyragas
- Dvisluoksnis obuolių pyragas
- Pyragas su varškės įdaru
Duona su pomidorais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
4 vienetai -
Kiaulienos šoninė,
80 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
0.5 kilogramo -
Druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Mielės,
40 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles ištirpiname su cukrumi ir šiltu vandeniu. Tada suberiame miltus, druską, aliejų, pomidorų kubelius, rūkyto kumpio gabaliukus ir minkome. Paliekame šiltoje vietoje, kad pakiltų ir dar kartą išminkome.
Suformuojame kepaliuką.
Kepame 250 laipsnių temperatūros orkaitėje 10 minučių, tada ugnį sumažiname iki 150 laipsnių ir kepame 1,5 valandos.
Iškepusią duoną paliekame atvėsti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...