Obuolius nulupti ir išdarinėti. sutarkuoti burokine tarka . miltus cukrų ir manus suberti i dubenį. skarda iškloti sviestiniu kepimo popieriumi ir galime pradėti sluoksniuti, taigi pirmas sluoksnis būtinai turi būti obuolių o paskutinis miltų, manų ir sukraus mišinio. skardą plonai padengiame obuoliais ant jų barstome miltų, manų ir cukraus mišinį, po to vėl barstome obuolius ir štai paskutinis sluoksnis - barstome miltų, manų ir cukraus mišinį . ir ant viršaus užrakuojame 200 g sviesto, kepame 100C apie 20-25 min.
Skanaus, patariu valgyti karštą ir su ledais
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Greitas obuoliu pyragas
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 stiklinė | cukrus |
1 stiklinė | manų kruopos |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 kilogramas | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
200 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis Velykų tortas
-
Pyragas su braškėmis
-
Moliūginiai meduoliai
-
Mielinis pyragas su obuoliais
-
Žydų meduolis
-
Žaliosios eglutės
-
Pica su ančiuviais
-
Kokosinis pyragas
-
Duonos keksas
-
Slyvų pyragas
-
Mielinės bandelės su kokoso įdaru
-
Tortas mažyliams
-
Tortas "Bounty"
-
Šokoladinis bananų pyragas su cinamonu ir žemės riešutais
-
Miglės kakavinis pyragas
-
Karamelinis pyragas
-
Naminis Raffaello tortas
-
Teisininko pica
-
Mielinės tešlos vyniotinis
-
Šokoladinis keksas
Greitas obuoliu pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 stiklinė -
Manų kruopos,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Obuoliai,
1 kilogramas -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti ir išdarinėti. sutarkuoti burokine tarka . miltus cukrų ir manus suberti i dubenį. skarda iškloti sviestiniu kepimo popieriumi ir galime pradėti sluoksniuti, taigi pirmas sluoksnis būtinai turi būti obuolių o paskutinis miltų, manų ir sukraus mišinio. skardą plonai padengiame obuoliais ant jų barstome miltų, manų ir cukraus mišinį, po to vėl barstome obuolius ir štai paskutinis sluoksnis - barstome miltų, manų ir cukraus mišinį . ir ant viršaus užrakuojame 200 g sviesto, kepame 100C apie 20-25 min.
Skanaus, patariu valgyti karštą ir su ledais
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...