Obuolius nulupti ir išdarinėti. sutarkuoti burokine tarka . miltus cukrų ir manus suberti i dubenį. skarda iškloti sviestiniu kepimo popieriumi ir galime pradėti sluoksniuti, taigi pirmas sluoksnis būtinai turi būti obuolių o paskutinis miltų, manų ir sukraus mišinio. skardą plonai padengiame obuoliais ant jų barstome miltų, manų ir cukraus mišinį, po to vėl barstome obuolius ir štai paskutinis sluoksnis - barstome miltų, manų ir cukraus mišinį . ir ant viršaus užrakuojame 200 g sviesto, kepame 100C apie 20-25 min.
Skanaus, patariu valgyti karštą ir su ledais
Greitas obuoliu pyragas
INGREDIENTAI:
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 1 stiklinė | cukrus |
| 1 stiklinė | manų kruopos |
| 1 stiklinė | kvietiniai miltai |
| 1 kilogramas | obuoliai |
| 1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
| 200 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai vafliukai
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Balta duona su čiobreliais
-
Traškūs šokoladiniai sausainiai
-
Visų grūdo dalių sausainiai su riešutais ir imbieru
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Aguoninis biskvitas
-
Tinginys
-
Vafliukai
-
Kefyro pyragas Zebriukas
-
Bandelės su cinamonu
-
Tortas su uogienės padažu
-
Tortas su varškės kremu ir avietėmis
-
Biskvitinis vaisinis tortas
-
Pyragas su varške Velykoms
-
Miltinės spurgos
-
Nekeptas varškės tortas
-
“Oreo” sausainių tortas
-
Pita
-
Avižiniai sausainiai
Greitas obuoliu pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 stiklinė -
Manų kruopos,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Obuoliai,
1 kilogramas -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti ir išdarinėti. sutarkuoti burokine tarka . miltus cukrų ir manus suberti i dubenį. skarda iškloti sviestiniu kepimo popieriumi ir galime pradėti sluoksniuti, taigi pirmas sluoksnis būtinai turi būti obuolių o paskutinis miltų, manų ir sukraus mišinio. skardą plonai padengiame obuoliais ant jų barstome miltų, manų ir cukraus mišinį, po to vėl barstome obuolius ir štai paskutinis sluoksnis - barstome miltų, manų ir cukraus mišinį . ir ant viršaus užrakuojame 200 g sviesto, kepame 100C apie 20-25 min.
Skanaus, patariu valgyti karštą ir su ledais
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
