Obuolius nulupti ir išdarinėti. sutarkuoti burokine tarka . miltus cukrų ir manus suberti i dubenį. skarda iškloti sviestiniu kepimo popieriumi ir galime pradėti sluoksniuti, taigi pirmas sluoksnis būtinai turi būti obuolių o paskutinis miltų, manų ir sukraus mišinio. skardą plonai padengiame obuoliais ant jų barstome miltų, manų ir cukraus mišinį, po to vėl barstome obuolius ir štai paskutinis sluoksnis - barstome miltų, manų ir cukraus mišinį . ir ant viršaus užrakuojame 200 g sviesto, kepame 100C apie 20-25 min.
Skanaus, patariu valgyti karštą ir su ledais

Greitas obuoliu pyragas
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 stiklinė | cukrus |
1 stiklinė | manų kruopos |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 kilogramas | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
200 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paukštienos pyragas šventiniam stalui
-
Ledai vafliuose
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Tortas su sviestiniu kremu
-
Geriausias citrininis keksas
-
Tortas - Pavasarinis Napoleonas
-
Citrininis pyragas
-
Imbieriniai keksiukai
-
Medaus pyragas su razinomis, riešutais ir šokolado gabaliukais
-
Morkų pyragas
-
Žaliosios arbatos keksiukai
-
Šakotis (bankuchenas)
-
Blynų tortukas
-
Trupininis pyragas su uogiene
-
Karamelinis pyragas
-
Kavos duona su medumi
-
Gaivus pyragas
-
Kisieliaus keksas
-
Kopūstų duonelė
-
Astos obuolių pyragas
Greitas obuoliu pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 stiklinė -
Manų kruopos,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Obuoliai,
1 kilogramas -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti ir išdarinėti. sutarkuoti burokine tarka . miltus cukrų ir manus suberti i dubenį. skarda iškloti sviestiniu kepimo popieriumi ir galime pradėti sluoksniuti, taigi pirmas sluoksnis būtinai turi būti obuolių o paskutinis miltų, manų ir sukraus mišinio. skardą plonai padengiame obuoliais ant jų barstome miltų, manų ir cukraus mišinį, po to vėl barstome obuolius ir štai paskutinis sluoksnis - barstome miltų, manų ir cukraus mišinį . ir ant viršaus užrakuojame 200 g sviesto, kepame 100C apie 20-25 min.
Skanaus, patariu valgyti karštą ir su ledais
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...