Įdarui:
4 obuoliai
1 stiklinė bruknių
1/2 stiklinės cukraus
2 šaukštelių krakmolo
Sukapojam miltus, sviestą, cukrų. Įpilam vandens ir išminkom. Tešlą šaldom 30 min šaldytuve. Iš 3/4 tešlos iškočiojam padą, paskirstom ant formos, prispaudžiam prie sienelių. Supjaustom obuolius nuluptus skiltelėm. Sudedam ant pado, apiberiam bruknėmis ir cukraus bei krakmolo mišiniu. Iš likusios tešlos formuojam volelius. Kepame orkaitėje.

Obuolių pyragas su bruknėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
100 gramų | sviestas |
1.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananų pyragas puodelyje
-
Karamelinis pyragas
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Obuolių pyragas su varške ir aguonomis
-
Šokoladinė tarta su kriaušėmis
-
Kaimiškas pyragas
-
Vynuogių pyragas
-
Pyragas su cinamonu ir viso grūdo miltais
-
Pyragas su obuoliais
-
Šokoladinis kriaušių pyragas
-
Trupiniuotis
-
Sūrio pyragas
-
Pyragas su kopūstais
-
Pyragas prie sultinio ar sriubos
-
Šokoladinis biskvitas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
-
"Amerikietiškas" obuolių pyragas
-
Mėlynių pyragas
-
Sūrio pyragas
-
Meduoliukas
Obuolių pyragas su bruknėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
1.5 stiklinės -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui:
4 obuoliai
1 stiklinė bruknių
1/2 stiklinės cukraus
2 šaukštelių krakmolo
Sukapojam miltus, sviestą, cukrų. Įpilam vandens ir išminkom. Tešlą šaldom 30 min šaldytuve. Iš 3/4 tešlos iškočiojam padą, paskirstom ant formos, prispaudžiam prie sienelių. Supjaustom obuolius nuluptus skiltelėm. Sudedam ant pado, apiberiam bruknėmis ir cukraus bei krakmolo mišiniu. Iš likusios tešlos formuojam volelius. Kepame orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (5)
-
agne
2009-10-06 16:10
pas mane dujine orkaite taigi tikrai nematuoju temperaturos ;-)
-
indraja
2009-10-03 20:12
viskas paprastai ir aiskiai parasyta,bet kaip ir daugumoje receptu neparasyta kokioj temperaturoj kepti :-@
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...