šiek tiek | vanilinis cukrus (įdarui) |
0.5 stiklinės | cukrus (įdarui) |
200 gramų | razinos (įdarui) |
0.5 stiklinės | cukrus (įdarui) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai, įdarui) |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
500 gramų | varškė (9 proc. riebumo, įdarui) |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai, įdarui) |
200 gramų | sviestas (arba margarinas) |
Paruoškite įdarą: varškę ištrinkite su cukrumi, suberkite vanilinį cukrų, razinas ir standžiai išplaktus kiaušinių baltymus.
Kepimo skardą ištepkite riebalais. Maždaug du trečdalius tešlos iškočiokite ir ja išklokite kepimo formos dugną. Ant tešlos sudėkite paruoštą varškės įdarą, ant kurio viršaus sutarkuokite arba sutrupinkite likusią tešlą.
Kepkite 20 – 25 minutes iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kriaušių pyragas
- Aguoninis pyragas
- Aviečių pyragas
- Bananų ir obuolienės pyragas
- Tinginių - tinginys
- Šimtalapis
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
- Jogurtinis tortas
- Vasariškas obuolių pyragas
- Šventnis varškės pyragas su vyšniomis
- Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
- Varškės pyragas "Draugytė" pagal Gabiją
- Citrininis riešutinis keksas
- Kopūstų pyragas su grybais
- Kokosinis obuolių pyragas
- Paprastas obuolių pyrgas
- Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
- Aguoninis vyniotinis
- Evelinos varškės pyragas
- Obuolių pyragas su aguonomis
Evelinos varškės pyragas
- Paruošimo laikas:
- Vanilinis cukrus, įdarui
-
Cukrus, įdarui,
0.5 stiklinės -
Razinos, įdarui,
200 gramų -
Cukrus, įdarui,
0.5 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai, baltymai, įdarui,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Varškė, 9 proc. riebumo, įdarui,
500 gramų -
Kiaušiniai, baltymai, įdarui,
2 vienetai -
Sviestas, arba margarinas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sviestą arba margariną ištrinkite su cukrumi. Sudėkite lengvai išplaktus kiaušinių trynius, kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite. Į gautą masę suberkite miltus ir vėl viską gerai išmaišykite.
Paruoškite įdarą: varškę ištrinkite su cukrumi, suberkite vanilinį cukrų, razinas ir standžiai išplaktus kiaušinių baltymus.
Kepimo skardą ištepkite riebalais. Maždaug du trečdalius tešlos iškočiokite ir ja išklokite kepimo formos dugną. Ant tešlos sudėkite paruoštą varškės įdarą, ant kurio viršaus sutarkuokite arba sutrupinkite likusią tešlą.
Kepkite 20 – 25 minutes iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!
Komentarai (32)
-
Diana
2016-05-13 16:54
neskiria aguonu nuo razinu....
-
Rima
2016-02-21 18:36
Labai geras receptas.Daznai kepu.
-
alisa stebuklu salyje
2014-10-23 10:51
Neskanus tas pyragas
-
Sandra
2014-01-15 14:23
Neaisku cia 2 kiaušiniai ar keturi nes du kartus rašo po 2 kiaušinius
-
erika
2013-10-13 20:32
as matau cia aguonas o ne razinas.
-
sandra
2011-11-01 19:07
Labai lbai skanus pyragas.Bendradarbems labai patiko. :super:
-
nesvarbu
2011-06-15 16:19
tai kad, šitas pyragas jau senai įdėtas į puslapį bernardinai.lt (2007-08-29) aš jau jį kepiau prieš kokius tris metus pirmą kartą :-D tikrai labai skanus, bet ne Evelinos sukurtas
-
TORTAS
2011-02-27 22:55
SKANUS,BET PERSALDUS. REIKTU MAZIAU CUKRAUS.REIKIA ILGIAU KEPTI IR DIDESNEJE TEMPERATUROJE.
-
Egle
2011-02-25 17:02
skanus :super:
-
SIMONA
2010-12-04 13:11
SKANU ACIU UZ RECEPTA SAVO SESEI PYRAGO KUREJAI EVELINAI