
Aguoninis biskvitas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
75 gramai | lazdyno riešutai |
8 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | aguonų |
230 gramų | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2—3 kartus. Tryniai ištrinami su cukrumi iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu, sumaišytu su džiūvėsėliais. Kepama 40—50 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duona su pomidorais
-
Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
-
Šokoladinė vasara
-
Saulėgrąža
-
Šokoladionis keksas
-
Šventinis keksas
-
Šokoladinis pyragas
-
Medaus pyragas su razinomis, riešutais ir šokolado gabaliukais
-
Apkepas „Greitukas“
-
Varškinis keksas
-
Senovinis varškės pyragas
-
Baklava
-
Šokoladinis vyniotinis
-
Aguoninis pyragas su citrininiu glaistu
-
Bananinis pyragas
-
Sotus pyragas su vištiena
-
Bananų keksas
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
Pyragas „paprastutis“
Aguoninis biskvitas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Lazdyno riešutai,
75 gramai -
Kiaušiniai,
8 vienetai -
Aguonos,
150 gramų -
Cukrus,
230 gramų -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2—3 kartus. Tryniai ištrinami su cukrumi iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu, sumaišytu su džiūvėsėliais. Kepama 40—50 min.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...