
Aguoninis biskvitas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
75 gramai | lazdyno riešutai |
8 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | aguonų |
230 gramų | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2—3 kartus. Tryniai ištrinami su cukrumi iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu, sumaišytu su džiūvėsėliais. Kepama 40—50 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su mandarinais
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Rabarbarų pyragas
-
Saldus pyragas
-
Aguoninis vyniotinis
-
Lengvai pagaminamas pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Aronijų uogienės greitpyragis su migdolais ir kokosų drožlėmis
-
Žuvies pyragas
-
Mėsos pyragas
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Meduolis
-
Trupiniuotis
-
Pyragas "Obuoliukas"
-
Minkštutėlė mielinė pynė
-
Karamelinis pyragas
-
Medaus tortas su želė ir kava
-
Varškės pyragas su obuolių rožytėmis
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Varškės pyragas su vyšnaitėmis
Aguoninis biskvitas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Lazdyno riešutai,
75 gramai -
Kiaušiniai,
8 vienetai -
Aguonos,
150 gramų -
Cukrus,
230 gramų -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2—3 kartus. Tryniai ištrinami su cukrumi iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu, sumaišytu su džiūvėsėliais. Kepama 40—50 min.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...