![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Aguoninis biskvitas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
75 gramai | lazdyno riešutai |
8 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | aguonų |
230 gramų | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2—3 kartus. Tryniai ištrinami su cukrumi iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu, sumaišytu su džiūvėsėliais. Kepama 40—50 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su špinatų-varškės įdaru
-
Švelnus pyragas
-
Vyniotinis su moliūgų biskvitu ir grietininiu citrininiu kremu
-
Plokštainis diena-naktis
-
Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
-
La Chocolate Brownie II
-
Paprastas obuolių pyrgas
-
Evelinos varškės pyragas
-
Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
-
Biskvitinis, purus uogų pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
-
Pyragas su Oreo sausainiais
-
Kalėdinis varškės pyragas
-
Varškės pyragas su obuolių rožytėmis
-
Saldus pyragas
-
Skonio kelias su abrikosais
-
Močiutės keksas
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Kalėdinis pyragas su avietėmis ir migdolais
-
Tinginys su riešutais
Aguoninis biskvitas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Lazdyno riešutai,
75 gramai -
Kiaušiniai,
8 vienetai -
Aguonos,
150 gramų -
Cukrus,
230 gramų -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2—3 kartus. Tryniai ištrinami su cukrumi iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu, sumaišytu su džiūvėsėliais. Kepama 40—50 min.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...