![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Grybų kotletai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
60 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplauti ir pasūdytame vandenyje apvirti grybai sukapojami, sukrečiami į keptuvę, apibarstomi miltais ir pakepinami svieste arba aliejuje kartu su susmulkintais svogūnais. Tada įpilama grybų nuoviro ir troškinama, kol viskas suminkštėja. Masė atvėsinama, pridedama smulkiai supjaustytų lašiniukų, įmušami kiaušiniai, įberiama džiūvėsėlių. Sumaišius daromi kotletai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami svieste arba aliejuje. Tiekti tinka su bulvių ar miežinių kruopų koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai zrazai su jautiena
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Makaronų apkepas
-
Naminiai grybų kotletai
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Bulvių kroketai
-
Makaronai su moliūgu
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Kopūstienė su grybais
-
Varškės apkepas su bananais
-
Pyragas su mėsa
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Tešloje kepta lašiša
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Skrebučiai pusryčiams
Grybų kotletai
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
60 gramų -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti ir pasūdytame vandenyje apvirti grybai sukapojami, sukrečiami į keptuvę, apibarstomi miltais ir pakepinami svieste arba aliejuje kartu su susmulkintais svogūnais. Tada įpilama grybų nuoviro ir troškinama, kol viskas suminkštėja. Masė atvėsinama, pridedama smulkiai supjaustytų lašiniukų, įmušami kiaušiniai, įberiama džiūvėsėlių. Sumaišius daromi kotletai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami svieste arba aliejuje. Tiekti tinka su bulvių ar miežinių kruopų koše.
Reklama:
Komentarai (9)
-
RASA
2014-09-17 22:03
Kad tu grybu cia nesimato,o gal mesos ir ciut ciut grybu ;)
-
Egle
2014-09-17 14:34
nuotrauka tikrai ne grybų kotletų,o mėsiškų su grybais galbūt
-
sarunasz
2010-09-09 22:03
ar skanu ? :-) skau ?
-
(anonimas)
2009-09-13 11:29
:super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...