Grybų kotletai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | grybai |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 60 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 1 stiklinė | džiūvėsėliai |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplauti ir pasūdytame vandenyje apvirti grybai sukapojami, sukrečiami į keptuvę, apibarstomi miltais ir pakepinami svieste arba aliejuje kartu su susmulkintais svogūnais. Tada įpilama grybų nuoviro ir troškinama, kol viskas suminkštėja. Masė atvėsinama, pridedama smulkiai supjaustytų lašiniukų, įmušami kiaušiniai, įberiama džiūvėsėlių. Sumaišius daromi kotletai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami svieste arba aliejuje. Tiekti tinka su bulvių ar miežinių kruopų koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Vištiena su ryžiais
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Kepta cukinija su kariu
-
Batonas su sūriu ir česnaku
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Karpis su porais
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Sicilijos ešerys
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Žuvis su brokoliais
-
Sūrio kroketai
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Grilyje keptas kepsnys
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
Grybų kotletai
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
60 gramų -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti ir pasūdytame vandenyje apvirti grybai sukapojami, sukrečiami į keptuvę, apibarstomi miltais ir pakepinami svieste arba aliejuje kartu su susmulkintais svogūnais. Tada įpilama grybų nuoviro ir troškinama, kol viskas suminkštėja. Masė atvėsinama, pridedama smulkiai supjaustytų lašiniukų, įmušami kiaušiniai, įberiama džiūvėsėlių. Sumaišius daromi kotletai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami svieste arba aliejuje. Tiekti tinka su bulvių ar miežinių kruopų koše.
Reklama:
Komentarai (9)
-
RASA
2014-09-17 22:03
Kad tu grybu cia nesimato,o gal mesos ir ciut ciut grybu ;)
-
Egle
2014-09-17 14:34
nuotrauka tikrai ne grybų kotletų,o mėsiškų su grybais galbūt
-
sarunasz
2010-09-09 22:03
ar skanu ? :-) skau ?
-
(anonimas)
2009-09-13 11:29
:super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
