Kartu sumalama išvirti grybai, išmirkytos ir išspaustos bandelės, pakepinti svogūnai. Viskas pasūdoma, įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, supjaustytu petražolių lapelių ir gerai išmaišoma. Padalijus į 8—10 dalių, padaromi ovalūs plokšti maltinukai. Jie pavoliojami miltuose, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, dar pavoliojami džiūvesėliuose ir iškepami taukuose ar aliejuje.
Patiekiama su bulvių koše ir su raugintais kopūstais.

Grybų maltinukai lenkiškai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
50 gramų | grybai |
2 vienetai | bandelės (mažos) |
30 gramų | sviestas |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
60 gramų | taukai (kiaulių) |
50 gramų | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryta antis
-
Makaronų apkepas su obuoliais
-
Spageti Carbonara
-
Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Burokėlių blynai su varške
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Kepti patisonai
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Troškinta veršiena
-
Vištienos šašlykas
-
Virtas karšis
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Vištiena su rabarbarais
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
Grybų maltinukai lenkiškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
50 gramų -
Bandelės, mažos,
2 vienetai -
Sviestas,
30 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Petražolės
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Taukai (kiaulių),
60 gramų -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kartu sumalama išvirti grybai, išmirkytos ir išspaustos bandelės, pakepinti svogūnai. Viskas pasūdoma, įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, supjaustytu petražolių lapelių ir gerai išmaišoma. Padalijus į 8—10 dalių, padaromi ovalūs plokšti maltinukai. Jie pavoliojami miltuose, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, dar pavoliojami džiūvesėliuose ir iškepami taukuose ar aliejuje.
Patiekiama su bulvių koše ir su raugintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...