Kartu sumalama išvirti grybai, išmirkytos ir išspaustos bandelės, pakepinti svogūnai. Viskas pasūdoma, įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, supjaustytu petražolių lapelių ir gerai išmaišoma. Padalijus į 8—10 dalių, padaromi ovalūs plokšti maltinukai. Jie pavoliojami miltuose, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, dar pavoliojami džiūvesėliuose ir iškepami taukuose ar aliejuje.
Patiekiama su bulvių koše ir su raugintais kopūstais.

Grybų maltinukai lenkiškai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
50 gramų | grybai |
2 vienetai | bandelės (mažos) |
30 gramų | sviestas |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
60 gramų | taukai (kiaulių) |
50 gramų | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės ir bulvių plokštainis
-
Skrudintos daržovės su grybais
-
Kugelis
-
Bulvių kotletai
-
Žuvies kotletai
-
Kepta šoninė
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Tešloje kepta silkė
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Vaisiais įdaryta višta
-
Skryliai su šoninės padažu
-
Vištienos užkepėlė
-
Žuvis su migdolais
Grybų maltinukai lenkiškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
50 gramų -
Bandelės, mažos,
2 vienetai -
Sviestas,
30 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Petražolės
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Taukai (kiaulių),
60 gramų -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kartu sumalama išvirti grybai, išmirkytos ir išspaustos bandelės, pakepinti svogūnai. Viskas pasūdoma, įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, supjaustytu petražolių lapelių ir gerai išmaišoma. Padalijus į 8—10 dalių, padaromi ovalūs plokšti maltinukai. Jie pavoliojami miltuose, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, dar pavoliojami džiūvesėliuose ir iškepami taukuose ar aliejuje.
Patiekiama su bulvių koše ir su raugintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...