Kartu sumalama išvirti grybai, išmirkytos ir išspaustos bandelės, pakepinti svogūnai. Viskas pasūdoma, įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, supjaustytu petražolių lapelių ir gerai išmaišoma. Padalijus į 8—10 dalių, padaromi ovalūs plokšti maltinukai. Jie pavoliojami miltuose, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, dar pavoliojami džiūvesėliuose ir iškepami taukuose ar aliejuje.
Patiekiama su bulvių koše ir su raugintais kopūstais.

Grybų maltinukai lenkiškai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
50 gramų | grybai |
2 vienetai | bandelės (mažos) |
30 gramų | sviestas |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
60 gramų | taukai (kiaulių) |
50 gramų | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Šašlykas kitaip
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Kotletukai be mėsos
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Guliašiukas
-
Šašlykai
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Kepta cukinija su kariu
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Žuvis tešloje
-
Guliašas su kiauliena
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Kiaulienos šašlykas
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Bulvinės bandelės
Grybų maltinukai lenkiškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
50 gramų -
Bandelės, mažos,
2 vienetai -
Sviestas,
30 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Petražolės
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Taukai (kiaulių),
60 gramų -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kartu sumalama išvirti grybai, išmirkytos ir išspaustos bandelės, pakepinti svogūnai. Viskas pasūdoma, įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, supjaustytu petražolių lapelių ir gerai išmaišoma. Padalijus į 8—10 dalių, padaromi ovalūs plokšti maltinukai. Jie pavoliojami miltuose, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, dar pavoliojami džiūvesėliuose ir iškepami taukuose ar aliejuje.
Patiekiama su bulvių koše ir su raugintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...