Grybų sūris
INGREDIENTAI:
200 gramų | baravykai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti grybai išverdami pasūdytame vandenyje, nusunkiami, ataušinami. Grybai ir svogūnai sumalami, pridedama sviesto, pipirų, druskos, išmaišoma ir plakama porcelianiniame inde mentele, kol masė pasidarys puri. Paskui sudedama į formą ar į padėklą ir ataušinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Vytinta išpjova
- Užkandėlė „Fantazija“
- Naminis lydytas sūris su krapais
- Sūrio rutuliukai
- Boružėlės
- Kepenų paštetas
- Skaniausia lešių užtepėlė
- Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
- Piciukai
- Užkandėlė su rūkyta žuvimi
- Virtinukai su grybais
- Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
- Sumuštiniai "Laiveliai"
- VILIUKO sumuštiniai
- Čeburėkai
- Blynelių ir lašišos užkandėlė
- Žirnių ankščių užkandis
- Farširuoti kiaušiniai
Grybų sūris
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Baravykai,
200 gramų - Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti grybai išverdami pasūdytame vandenyje, nusunkiami, ataušinami. Grybai ir svogūnai sumalami, pridedama sviesto, pipirų, druskos, išmaišoma ir plakama porcelianiniame inde mentele, kol masė pasidarys puri. Paskui sudedama į formą ar į padėklą ir ataušinama.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...