
Grybų sūris
INGREDIENTAI:
200 gramų | baravykai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti grybai išverdami pasūdytame vandenyje, nusunkiami, ataušinami. Grybai ir svogūnai sumalami, pridedama sviesto, pipirų, druskos, išmaišoma ir plakama porcelianiniame inde mentele, kol masė pasidarys puri. Paskui sudedama į formą ar į padėklą ir ataušinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai traskuciai
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Silkė pataluose
-
Įdarytos bulvės
-
Olivijos omletas
-
Kepta duona - kitaip
-
Sūri širdelė
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Kibinai
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Silkė su plakta grietine
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Kepti moliūgai
-
Šventinis kelmas
-
Duona su įdaru
Grybų sūris
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Baravykai,
200 gramų - Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti grybai išverdami pasūdytame vandenyje, nusunkiami, ataušinami. Grybai ir svogūnai sumalami, pridedama sviesto, pipirų, druskos, išmaišoma ir plakama porcelianiniame inde mentele, kol masė pasidarys puri. Paskui sudedama į formą ar į padėklą ir ataušinama.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...