Grybų sūris
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | baravykai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti grybai išverdami pasūdytame vandenyje, nusunkiami, ataušinami. Grybai ir svogūnai sumalami, pridedama sviesto, pipirų, druskos, išmaišoma ir plakama porcelianiniame inde mentele, kol masė pasidarys puri. Paskui sudedama į formą ar į padėklą ir ataušinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventiniai žaliukai
-
Bulvių traškučiai
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Silkė su plakta grietine
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Kepti kukurūzai
-
Krevetės
-
Užkandėlė „Fantazija“
-
Kepta duona
-
Daržovių puokštė
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Džiovinti kopūstai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Voriuko formos kiaušiniai
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Baklažanų ir sūrio užkandėlė
Grybų sūris
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Baravykai,
200 gramų - Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti grybai išverdami pasūdytame vandenyje, nusunkiami, ataušinami. Grybai ir svogūnai sumalami, pridedama sviesto, pipirų, druskos, išmaišoma ir plakama porcelianiniame inde mentele, kol masė pasidarys puri. Paskui sudedama į formą ar į padėklą ir ataušinama.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
