Itališkai pagamintos šparaginės pupelės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | avienos (ar kiauliena) |
500 gramų | šparaginės pupelės |
250 gramų | voveraitės |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
4 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
šiek tiek | grietinėlės, 35% |
0.5 stiklinės | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Mėsa supjaustoma kubeliais ir apkepinama kartu su supjaustytais svogūnais bei pomidorais. Kai ji gerai apkepa, sudedamos pusiau perlaužtos pupelių ankštys, įpilama karšto vandens, pasūdoma, įberiama pipirų ir troškinama ant mažos ugnies. Grybai supjaustomi skiltelėmis ir ištroškinami. Į juos įkrečiama pomidorų padažo, įmušamas kiaušinis, įdedama grietinės, įberiama miltų ir dar truputį patroškinama. Po to grybai sumaišomi su pupelėmis, patiekalas apibarstomas tarkuotu sūriu ir truputį apkepamas orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Falafeliai
- Blynai su moliūgais
- Kopūstų tortas
- Balandėliai su paprika ir pupelėmis
- Briuselinių kopūstų apkepas
- Špinatų apkepas
- Kopūstų pudingas (Kålpudding)
- Keptos paprikos
- Orkaitėje keptos bulvės
- Burokėlių blynai su varške
- Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
- Įdaryta cukinija
- Svogūnų pyragas
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Keptų daržovių gaminimas
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Kepta cukinija su kariu
- Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
- Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
- Morkos su pievagrybiais
Itališkai pagamintos šparaginės pupelės
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, ar kiauliena,
500 gramų -
Šparaginės pupelės,
500 gramų -
Voveraitės,
250 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis - Grietinėlė, 35%
-
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma kubeliais ir apkepinama kartu su supjaustytais svogūnais bei pomidorais. Kai ji gerai apkepa, sudedamos pusiau perlaužtos pupelių ankštys, įpilama karšto vandens, pasūdoma, įberiama pipirų ir troškinama ant mažos ugnies. Grybai supjaustomi skiltelėmis ir ištroškinami. Į juos įkrečiama pomidorų padažo, įmušamas kiaušinis, įdedama grietinės, įberiama miltų ir dar truputį patroškinama. Po to grybai sumaišomi su pupelėmis, patiekalas apibarstomas tarkuotu sūriu ir truputį apkepamas orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...