Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.
Jūros kopūstai su bulvėmis
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | rauginti kopūstai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 100 gramų | jūros kopūstai (konservuoti) |
| šiek tiek | bulvių (virtos) |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Įdarytos paprikos
-
Karališkos krevetės
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Nesaldūs keksiukai
-
Krevetės su pomidorais
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Šokoladinės braškės
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Įdaryti avokadai
-
Ispanijos omletas
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Velykinės morkytės
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Užklota pica
-
Mažos sūrio picos
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
SPELTOS pica
-
Piršteliai su kmynais
Jūros kopūstai su bulvėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Rauginti kopūstai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Jūros kopūstai, konservuoti,
100 gramų - Bulvės, virtos
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
