Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.

Jūros kopūstai su bulvėmis
INGREDIENTAI:
100 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | jūros kopūstai (konservuoti) |
šiek tiek | bulvių (virtos) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Žiemos skanumynas
-
Blynelių ir lašišos užkandėlė
-
Krevetės šoninės patale
-
Nesaldūs keksiukai
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Lašišos vėrinukai
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Naminiai traskuciai
-
Valgomos „Musmirės“
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Pingviniukai
-
Rūkytas lynas
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Aluje virti vėžiai
-
Marinuota skumbrė
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Gaspadoriaus užkanda
-
Kepti pomidorai su įdaru
Jūros kopūstai su bulvėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Rauginti kopūstai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Jūros kopūstai, konservuoti,
100 gramų - Bulvės, virtos
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...