Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.

Jūros kopūstai su bulvėmis
INGREDIENTAI:
100 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | jūros kopūstai (konservuoti) |
šiek tiek | bulvių (virtos) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Krevetės šoninės patale
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Vorų užkandėlė
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Sumuštinis "Ara"
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Maki suši
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Silkė su pomidorais
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Silkė su daržovėmis
-
Kibinai
-
Cukinija su feta sūriu
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Sūrio piršteliai
-
Kiaušinienė pomidoruose
Jūros kopūstai su bulvėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Rauginti kopūstai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Jūros kopūstai, konservuoti,
100 gramų - Bulvės, virtos
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...