Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.

Jūros kopūstai su bulvėmis
INGREDIENTAI:
100 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | jūros kopūstai (konservuoti) |
šiek tiek | bulvių (virtos) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytos bulvės
-
Mini sumuštinukai
-
Brokoliai tešloje
-
Tuno pica
-
Pica su ožkų sūriu ir burokėliais
-
Kiaušinienė su batonu
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Džiovinti kopūstai
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Omletas su sūriu
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Sūrio piršteliai
-
Velykinis užkandis
-
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
-
Omletas su pomidorais
-
Pievagrybiai grietinės padaže
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Kalmaras vyno padaže
-
Egzotiškos Tortilijos
Jūros kopūstai su bulvėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Rauginti kopūstai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Jūros kopūstai, konservuoti,
100 gramų - Bulvės, virtos
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...