Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.

Jūros kopūstai su bulvėmis
INGREDIENTAI:
100 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | jūros kopūstai (konservuoti) |
šiek tiek | bulvių (virtos) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos rafaelo
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Grybukai po sniegu
-
Vaisių vėrinukai
-
Aluje virti vėžiai
-
Bulviniai pyragėliai
-
Blynelių ir lašišos užkandėlė
-
Silkių bokšteliai
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Lietuviški "sushiai"
-
Žiemos skanumynas
-
Įdaryti vištiena pomidorai
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Sūrio lazdelės
-
Kepenėlių tortas
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
Jūros kopūstai su bulvėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Rauginti kopūstai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Jūros kopūstai, konservuoti,
100 gramų - Bulvės, virtos
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...