Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Jūros kopūstai su bulvėmis
INGREDIENTAI:
100 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | jūros kopūstai (konservuoti) |
šiek tiek | bulvių (virtos) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Lašišos sumuštinukai
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Skanios "Bačkutės"
-
Fokačija su pagardais
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Užtepėlė su krabais
-
Žiemos skanumynas
-
Bulvių traškučiai
-
Valgomos „Musmirės“
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Kiškienos paštetas
-
Migdolinės pelytės
-
Obuoliai tešloje
Jūros kopūstai su bulvėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Rauginti kopūstai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Jūros kopūstai, konservuoti,
100 gramų - Bulvės, virtos
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...