Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.

Jūros kopūstai su bulvėmis
INGREDIENTAI:
100 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | jūros kopūstai (konservuoti) |
šiek tiek | bulvių (virtos) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Silkė su saulėgražomis
-
Pikantiški krepšeliai
-
Grybai krepšeliuose
-
Lašišos rafaelo
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Galva
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Kiaušinienė pomidoruose
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Omletas su krevetėmis
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Karališkas užkandis prie degtinės
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Migdoliniai kotletėliai
Jūros kopūstai su bulvėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Rauginti kopūstai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Jūros kopūstai, konservuoti,
100 gramų - Bulvės, virtos
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...