Karpis drebučiuose
INGREDIENTAI:
1 litras | sultinys (daržovių) |
10 gramų | želatina |
šiek tiek | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 kilogramas | karpis |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | petražolės |
1 vienetas | pomidorai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Karpis išvalomas, supjaustomas ir išverdamas daržovių sultinyje su prieskoniais. Išviręs išgriebiamas, ir išėmus kaulus, gražiai sudedamas į pusdubenį. Sultinys atvėsinamas, sudedama pomidorų tyrė, sukrečiamas išplaktas kiaušinio baltymas ir ant lengvos ugnies kaitinama, kol užverda. Iškošiama, nuskaidrinama. Tuomet supilama išbrinkinta ir truputyje vandens ištirpinta želatina, dar pakaitinama. Pradėjusi stingti užpilama ant karpio. Puošiama kiaušinio skiltelėmis, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vorų užkandėlė
- Įdaryti kiaušiniai
- Silkės užtepėlė
- Karšti sumuštiniai su morkomis
- Užkandžių krepšeliai su lašiša
- Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
- Greitai užraugti agurkai
- Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
- Lašišos sumuštinukai
- Baklažanų užkepėlė su sūriu
- Padažas su avokadais
- Agurkų užkandis su varškės mase
- Šulinėliai su žandenomis
- Duona su česnaku
- Pomidorų mėsainis
- Krekerių užkandėlė
- Maltinukai drebučiuose
- Įdaryti piepagrybiai
- Džiovinti kopūstai
- Žuvies vyniotinis drebučiuose
Karpis drebučiuose
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Sultinys, daržovių,
1 litras -
Želatina,
10 gramų - Citrinų sultys
-
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Karpis,
1 kilogramas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Majonezas
- Petražolės
-
Pomidorai,
1 vienetas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karpis išvalomas, supjaustomas ir išverdamas daržovių sultinyje su prieskoniais. Išviręs išgriebiamas, ir išėmus kaulus, gražiai sudedamas į pusdubenį. Sultinys atvėsinamas, sudedama pomidorų tyrė, sukrečiamas išplaktas kiaušinio baltymas ir ant lengvos ugnies kaitinama, kol užverda. Iškošiama, nuskaidrinama. Tuomet supilama išbrinkinta ir truputyje vandens ištirpinta želatina, dar pakaitinama. Pradėjusi stingti užpilama ant karpio. Puošiama kiaušinio skiltelėmis, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...