Keksas "C"
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
113 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
1 vienetas | citrinos (žievė) |
195 gramai | kvietiniai miltai |
1.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
60 mililitrų | pienas |
240 mililitrų | grietinėlės, 35% (plakta (Papuošimui)) |
0.5 arbatinio šaukštelio | vanilė (ekstraktas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių. Dubenyje mikseriu išplakti išlydytą sviestą ir cukrų. Sudėti kiaušinius. Sudėti vanilę ir citrinos žievelę. Kitame puode sumaišyti miltus su kepimo milteliais. Į sviesto masę sudėti miltus ir supilti pieną. Tešlą sumaišyti ir dėti į formeles. Kepti 180 C apie 18-20 minučių. Iškepus išimti ir atvėsinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keksas su razinomis
- Pynutės su šokoladu
- Vištienos pyragas
- Mielinis vyniotinis su aguonomis
- Citrininis pyragas su rikotos sūriu
- Sūrio desertas
- Žuvies pyragas
- Rudeniškas moliūgų skanumynas
- Kriaušių pyragas
- Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
- Pyragas su šaldytomis braškėmis
- Špinatų tortas su varškės kremu ir braškėmis
- Trupininis pyragas
- Tiramisu
- Lengvas pyragas
- Varškės-riešutų keksas "Margutis"
- Everestas
- Lengvas pyragas
- Obuolių pyragas su chalva
- Pyragas su riešutiniu - šokoladiniu morengu
Keksas "C"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
113 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos, žievė,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
195 gramai -
Kepimo milteliai,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Pienas,
60 mililitrų -
Grietinėlė, 35%, plakta (Papuošimui),
240 mililitrų -
Vanilė, ekstraktas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių. Dubenyje mikseriu išplakti išlydytą sviestą ir cukrų. Sudėti kiaušinius. Sudėti vanilę ir citrinos žievelę. Kitame puode sumaišyti miltus su kepimo milteliais. Į sviesto masę sudėti miltus ir supilti pieną. Tešlą sumaišyti ir dėti į formeles. Kepti 180 C apie 18-20 minučių. Iškepus išimti ir atvėsinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...