Keksas "C"
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 113 gramų | sviestas |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
| 1 vienetas | citrinos (žievė) |
| 195 gramai | kvietiniai miltai |
| 1.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
| 60 mililitrų | pienas |
| 240 mililitrų | grietinėlės, 35% (plakta (Papuošimui)) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | vanilė (ekstraktas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių. Dubenyje mikseriu išplakti išlydytą sviestą ir cukrų. Sudėti kiaušinius. Sudėti vanilę ir citrinos žievelę. Kitame puode sumaišyti miltus su kepimo milteliais. Į sviesto masę sudėti miltus ir supilti pieną. Tešlą sumaišyti ir dėti į formeles. Kepti 180 C apie 18-20 minučių. Iškepus išimti ir atvėsinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis pyragas su moliūgais
-
Ingridos obuolių pyragas
-
Gardus medaus pyragas
-
Studentiškas vyniotinis
-
Šokoladinis gardumynas
-
Šokoladionis keksas
-
Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
-
Ingos pyragas
-
Pyragas su obuoliais
-
Lukos obuolių pyragas
-
Kuršėnų vyniotinis
-
Skanus obuolių pyragas
-
Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
-
Apkepas „Greitukas“
-
Obulių pyragas "Tau, mamyte"
-
Minkštutėlė mielinė pynė
-
Gardusis slyvų pyragas
-
Velykinis varškės traputis
-
Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
-
Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
Keksas "C"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
113 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos, žievė,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
195 gramai -
Kepimo milteliai,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Pienas,
60 mililitrų -
Grietinėlė, 35%, plakta (Papuošimui),
240 mililitrų -
Vanilė, ekstraktas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių. Dubenyje mikseriu išplakti išlydytą sviestą ir cukrų. Sudėti kiaušinius. Sudėti vanilę ir citrinos žievelę. Kitame puode sumaišyti miltus su kepimo milteliais. Į sviesto masę sudėti miltus ir supilti pieną. Tešlą sumaišyti ir dėti į formeles. Kepti 180 C apie 18-20 minučių. Iškepus išimti ir atvėsinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
