
Keptas varškės sūris
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | varškės sūris |
3 valgomieji šaukštai | miltai ( žirnių) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Išplakti kiaušinį su druska.
2.
Sūrį supjaustyti nedideliais gabalėliais, tačiau nedaryti gabalėlių labai plonų, kad sūris netrupėtų ir nedaryti mažų, kad neįsigertų daug riebalų.
3.
Supjaustyto sūrio gabalėlius pamirkyti kiaušinio plakinyje, tada apvolioti žirnių miltuose.
4.
Kepti keptuvėje ant įkaitinto sviesto.
5.
Gardu patiekti su grietine, ypač tinka rūgšti uogienė, džemas: serbentų, spanguolių. Mes valgėme be jokio padažo. Skanūs ir šilti, ir karšti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Velykų belaukiant
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Greita užkandėlė šventiniam stalui
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Bulviniai traškučiai
-
Keptų paprikų užkandis
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Pica su vištiena
-
Žuvis tešloje
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
Keptas varškės sūris
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškės sūris,
1 vienetas -
Miltai, žirnių,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakti kiaušinį su druska.
Sūrį supjaustyti nedideliais gabalėliais, tačiau nedaryti gabalėlių labai plonų, kad sūris netrupėtų ir nedaryti mažų, kad neįsigertų daug riebalų.
Supjaustyto sūrio gabalėlius pamirkyti kiaušinio plakinyje, tada apvolioti žirnių miltuose.
Kepti keptuvėje ant įkaitinto sviesto.
Gardu patiekti su grietine, ypač tinka rūgšti uogienė, džemas: serbentų, spanguolių. Mes valgėme be jokio padažo. Skanūs ir šilti, ir karšti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...