
Keptas varškės sūris
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | varškės sūris |
3 valgomieji šaukštai | miltai ( žirnių) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Išplakti kiaušinį su druska.
2.
Sūrį supjaustyti nedideliais gabalėliais, tačiau nedaryti gabalėlių labai plonų, kad sūris netrupėtų ir nedaryti mažų, kad neįsigertų daug riebalų.
3.
Supjaustyto sūrio gabalėlius pamirkyti kiaušinio plakinyje, tada apvolioti žirnių miltuose.
4.
Kepti keptuvėje ant įkaitinto sviesto.
5.
Gardu patiekti su grietine, ypač tinka rūgšti uogienė, džemas: serbentų, spanguolių. Mes valgėme be jokio padažo. Skanūs ir šilti, ir karšti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio suktinukai
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Pusryčių užkandėlė
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Avokadas su varške
-
Vasaros ežiukas
-
Blynelių ir lašišos užkandėlė
-
Pica studentiška
-
Jaučio liežuvio užkanda
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Paprikų valtelės
-
Omleto keksiukai
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
Keptas varškės sūris
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškės sūris,
1 vienetas -
Miltai, žirnių,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakti kiaušinį su druska.
Sūrį supjaustyti nedideliais gabalėliais, tačiau nedaryti gabalėlių labai plonų, kad sūris netrupėtų ir nedaryti mažų, kad neįsigertų daug riebalų.
Supjaustyto sūrio gabalėlius pamirkyti kiaušinio plakinyje, tada apvolioti žirnių miltuose.
Kepti keptuvėje ant įkaitinto sviesto.
Gardu patiekti su grietine, ypač tinka rūgšti uogienė, džemas: serbentų, spanguolių. Mes valgėme be jokio padažo. Skanūs ir šilti, ir karšti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...