Keptas varškės sūris
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | varškės sūris |
3 valgomieji šaukštai | miltai ( žirnių) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Išplakti kiaušinį su druska.
2.
Sūrį supjaustyti nedideliais gabalėliais, tačiau nedaryti gabalėlių labai plonų, kad sūris netrupėtų ir nedaryti mažų, kad neįsigertų daug riebalų.
3.
Supjaustyto sūrio gabalėlius pamirkyti kiaušinio plakinyje, tada apvolioti žirnių miltuose.
4.
Kepti keptuvėje ant įkaitinto sviesto.
5.
Gardu patiekti su grietine, ypač tinka rūgšti uogienė, džemas: serbentų, spanguolių. Mes valgėme be jokio padažo. Skanūs ir šilti, ir karšti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pingviniukai
- Šaltiena su vištiena
- Keptos krevetės
- Mini picos su trupintu gaudos sūriu
- Karamelizuotos ančiukų širdelės
- Ūmėdės padaže
- Sumuštinukai "Sweat dreams"
- Varškės užtepėlė su prieskoniais
- Vėrinukai su kumpiu
- Sumuštinukai su obuoliais
- Burokėlių ir svogūnų puokštė
- Pomidorų mėsainis
- Silkė su daržovėmis
- Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
- Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
- Pikantiškos sraigės
- Naminis lydytas sūris su krapais
- Bulvės daniškai
- Kiaušiniai – vėžliukai
- Silkė burokėlių patale
Keptas varškės sūris
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškės sūris,
1 vienetas -
Miltai, žirnių,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakti kiaušinį su druska.
Sūrį supjaustyti nedideliais gabalėliais, tačiau nedaryti gabalėlių labai plonų, kad sūris netrupėtų ir nedaryti mažų, kad neįsigertų daug riebalų.
Supjaustyto sūrio gabalėlius pamirkyti kiaušinio plakinyje, tada apvolioti žirnių miltuose.
Kepti keptuvėje ant įkaitinto sviesto.
Gardu patiekti su grietine, ypač tinka rūgšti uogienė, džemas: serbentų, spanguolių. Mes valgėme be jokio padažo. Skanūs ir šilti, ir karšti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...