Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.
Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kepti lūgnės šakniastiebiai
INGREDIENTAI:
100 gramų | lūgnė |
30 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Vaisių vėrinukai
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Kiaušinių ir svogūnų „košė“
-
Hamburgeris
-
Pikantiški krepšeliai
-
Kepti svogūnai tešloje
-
Omletas su krabų lazdelėmis
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Salotos ananase
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Ežiukai
-
Vištienos file užkandis
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Sauliaus kibinai
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Virtos sraigės su kevalu
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Žuvies tortas
Kepti lūgnės šakniastiebiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Lūgnė,
100 gramų -
Sviestas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.
Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Laura
2011-07-09 22:08
Gal ir kvailai paklausiu, bet kas ta lugne?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...