Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.
Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.

Kepti lūgnės šakniastiebiai
INGREDIENTAI:
100 gramų | lūgnė |
30 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Kibinai
-
Lašišos sumuštinukai
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Omleto keksiukai
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Tuno pica
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Omletas su špinatais
-
Silkės užkandėlė
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Seniai besmegeniai
-
Kepti žuvies piršteliai
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
Kepti lūgnės šakniastiebiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Lūgnė,
100 gramų -
Sviestas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.
Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Laura
2011-07-09 22:08
Gal ir kvailai paklausiu, bet kas ta lugne?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...