Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.
Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.
Kepti lūgnės šakniastiebiai
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | lūgnė |
| 30 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Baklažanų užkepėlė su sūriu
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Česnakinė duona su sūriu
-
Spalvingi iešmeliai
-
Blynelių ir lašišos užkandėlė
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Kumpio suktinukai
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Pica su ožkų sūriu ir burokėliais
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Pica su vištiena
-
Lavašo sumuštiniai
-
Silkė patale
-
Prieskonių karalienės Vitos Klišaitienės lašišos tartaro su avokadu ir greipfruto-pipirų „ikrais“ receptas
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
Kepti lūgnės šakniastiebiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Lūgnė,
100 gramų -
Sviestas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.
Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Laura
2011-07-09 22:08
Gal ir kvailai paklausiu, bet kas ta lugne?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
