Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.
Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.
Kepti lūgnės šakniastiebiai
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | lūgnė |
| 30 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventiniai žaliukai
-
Bulvių traškučiai
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Silkė su plakta grietine
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Kepti kukurūzai
-
Krevetės
-
Užkandėlė „Fantazija“
-
Kepta duona
-
Daržovių puokštė
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Džiovinti kopūstai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Voriuko formos kiaušiniai
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Baklažanų ir sūrio užkandėlė
Kepti lūgnės šakniastiebiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Lūgnė,
100 gramų -
Sviestas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.
Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Laura
2011-07-09 22:08
Gal ir kvailai paklausiu, bet kas ta lugne?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
