Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.
Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.

Kepti lūgnės šakniastiebiai
INGREDIENTAI:
100 gramų | lūgnė |
30 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Grybų užtepelė
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Mini picos
-
Traškus užkandis prie alaus
-
Originalūs sumuštiniai
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Roterdamo riekelės
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Mini picos su majonezu
-
Įdarytas pomidoras
-
Mažos sūrio picos
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Česnakinė duona su sūriu
-
Liežuvio užkandėlė su majonezu
-
Piršteliai su kmynais
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Kiškienos paštetas
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
Kepti lūgnės šakniastiebiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Lūgnė,
100 gramų -
Sviestas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šakniastiebius nuvalyti, nuplauti, 30 minučių pamirkyti pasūdytame vandenyje, paskui iškepti su sviestu. Paduoti šiltus.
Taip pat galima ir virti:
Šakniastiebius nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Paduoti karštus su sviestu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Laura
2011-07-09 22:08
Gal ir kvailai paklausiu, bet kas ta lugne?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...