Mėsą pjaustyti kubeliais ir apkepti riebaluose. Į ją berti pjaustytus svogūnus ir troškinti kol suminkštės. Tada berti miltus ir raudonuosius pipirus su druska.
Mėsą užpilti verdančiu vandeniu ar sultiniu, kad apsemtų ir ant silpnos ugnies troškinti. Tada sudėti kubeliais pjaustytus aguročius ir baigti virti ant silpnos ugnies. Paskutinius sudėti skiltelėmis pjaustytus pomidorus.
Mėsą tiekti apibarstytą petražolėmis.
Skanaus!

Kiauliena su aguročiais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | kiauliena |
700 gramų | aguročio |
80 gramų | taukai (kiaulių) |
80 gramų | svogūnai |
160 gramų | pomidorai |
20 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | paprika (raudonoji) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Keptas paršelis
-
Kiaulienos šašlykai
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Kukuliai su padažu
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Veršienos šašlykas
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Kepsniai su sūriu
-
Paprika įdaryta faršu
-
Vasaros šašlykiukas
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Kiaulienos šašlykai
-
Kiaulienos šašlykas
Kiauliena su aguročiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
600 gramų -
Agurotis,
700 gramų -
Taukai (kiaulių),
80 gramų -
Svogūnai,
80 gramų -
Pomidorai,
160 gramų -
Kvietiniai miltai,
20 gramų - Paprika, raudonoji
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą pjaustyti kubeliais ir apkepti riebaluose. Į ją berti pjaustytus svogūnus ir troškinti kol suminkštės. Tada berti miltus ir raudonuosius pipirus su druska.
Mėsą užpilti verdančiu vandeniu ar sultiniu, kad apsemtų ir ant silpnos ugnies troškinti. Tada sudėti kubeliais pjaustytus aguročius ir baigti virti ant silpnos ugnies. Paskutinius sudėti skiltelėmis pjaustytus pomidorus.
Mėsą tiekti apibarstytą petražolėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
irmis
2011-10-03 10:02
PAPRASTA BET SKANU LABAI !!!!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...