
6 vienetai | kiaušiniai |
2 stiklinės | vanduo |
0.5 arbatinio šaukštelio | anyžiaus |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
1.5 arbatinio šaukštelio | arbatos |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminė pica su faršu
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Pikantiškos sraigės
-
Zombių akytės
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Įdarytas pomidoras
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Grybai krepšeliuose
-
Aitri kepta šoninė
-
Krevetės šoninės patale
-
Cukinijų gardėsis
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Traškios vištienos juostelės
-
Įdaryti pomidorai
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Šventiniai žaliukai
-
Užtepėlės su duonelėmis
Kiaušiniai su arbata

-
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Vanduo,
2 stiklinės -
Anyžius,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Arbata,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušiniai 10 min. pavirinami, greitai atšaldomi, nulupami. Į užplikytą arbatą įpilama anyžių, sojos padažo, įberiama druskos. Šiame karštame mišinyje 1,5 val. kiaušiniai palaikomi. Taip paruoštus kiaušinius kinai su malonumu valgo per pusryčius arba iškylas.
Komentarai (17)
-
Ona
2013-09-25 12:20
kinai tegu ir valgo... anyžiai, sojos padažas - fui
-
zose
2010-01-22 10:53
as darau su labai juoda arbata ir laikau per nakti .Anyžius(pankoli) butinai sumalu ir plikau atskirai nuo arbatos, tik po to sumaisau visus ingidientus ir sudedu virtus kiausinius. MAn patinka..
-
Ophelia
2010-01-10 22:47
Šiaip tai reikia stipresnėj puero (Pu Erh) arbatoje pavirti juos ir tada palikti pastovėti. Ir rekomeduojama pavirti šiek tiek suskaldžius lukštą. Tada dar ir gražus raštas gaunasi :)
-
as
2009-11-29 23:32
Skonio reikalas. Man tai neskanu. %-)
-
green_raven
2009-11-03 21:03
O koks skonis taip virtų kiaušinių?
-
pekinas
2009-09-24 23:15
as nuluptus kiausinius verdu juodos arbatos koncentruotam nuovire, galite deti imbiero ar kt. prieskoniu apie 10 min., po to pjaunu isilgai per puse ir farsiruoju. Isimu tryni, sutrinu su keptais svogunais (kartu su kariu), majonezu ir ikreciu atgal i kiausini. Atrodo labai graziai - virsus sokoladinis, vidurys baltas, centras - geltonas, ypac jei tai kaimiski kiausiniai. Puosiu svieziomis prieskoninemis darzovemis.
-
PaSiuTuZ
2009-07-22 18:51
Reikia daryti su stipria juodaja ceilono arbata
-
green_raven
2009-05-13 00:53
Ne tai kad neskanu, kiek neverta laukti pusantros valandos dėl tokio menko skonio pasikeitimo :D Man asmeniškai trūko aštrumo, tai valgiau su vasabi pasta.
-
vireja
2009-05-12 17:53
fuuuu manau kad neskanu gaunasi %-) %-)
-
green_raven
2009-03-20 18:26
Bandžiau su žalia arbata. Nieko ypatingo, tik kad suresni gavosi (nuo sojos padažo ir druskos) ir silpnai jautėsi anyžius.