Kiaušiniai su krienais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| 50 gramų | krienai (tarkuoti) |
| 100 gramų | grietinė |
| 30 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
| 30 gramų | žirniai (marinuoti) |
| 1 vienetas | paprika |
| 100 gramų | majonezas |
| 3 vienetai | salotos (lapai) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Krienai sumaišomi su šaukštu grietinės, pagardinami. Jų uždedama ant pusiau perpjautų kiaušinių, sudėtų pusdubenyje, išklotame salotų lapais. Kumpis ir ankštiniai pipirai supjaustomi juostelėmis, pridedama žirnelių, majonezo, 2,5 šaukšto grietinės — tos masės uždedama ant kiaušinių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baltoji trobelė
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Riešutų užkandėlė
-
Gaivūs lavašo suktinukai
-
Tradicinė silkė
-
Kibinai
-
Greitai užraugti agurkai
-
Amerikietiški vafliai
-
Vištienos tortas
-
Žvynabudės muštiniai
-
Rūkytas lynas
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Silkė su burokėliais
-
Šokoladinės braškės
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Kiaušiniai su arbata
-
Švilpikai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
Kiaušiniai su krienais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, virti,
4 vienetai -
Krienai, tarkuoti,
50 gramų -
Grietinė,
100 gramų -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
30 gramų -
Žirniai, marinuoti,
30 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Majonezas,
100 gramų -
Salotos, lapai,
3 vienetai - Druska
- Pipirai, juodieji
- Cukrus
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krienai sumaišomi su šaukštu grietinės, pagardinami. Jų uždedama ant pusiau perpjautų kiaušinių, sudėtų pusdubenyje, išklotame salotų lapais. Kumpis ir ankštiniai pipirai supjaustomi juostelėmis, pridedama žirnelių, majonezo, 2,5 šaukšto grietinės — tos masės uždedama ant kiaušinių.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
