
Kokosinė širdelė šokolade
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | šokoladas (juodasis) |
1 vienetas | biskvito (šokoladinis) |
50 gramų | kokosas (drožlės) |
50 mililitrų | pienas |
50 gramų | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | kondensuotas pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Šokoladą, pieną, sviestą ir kondensuotą pieną inde maišau, tirpinu ir plaku iki vientisos masės (vonelėje ant garų).
2.
Pirktą šokoladinį biskvitą pertepu šokoladiniu kremu ir puošiu kokoso drožlėmis.
Greita ir labai skanu:)
Greita ir labai skanu:)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietinių tortas
-
Smaližiukas
-
Vaisių tortas
-
Vyniotinis su margu įdaru
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Tortas "Žozefina"
-
Tortas "Bounty"
-
Grietinėlės tortas
-
Vaflių tortas
-
Graikų pyragas
-
Kalėdinis tortas
-
Tortas "BRAŠKĖ"
-
Vaflių tortas "Greitukas"
-
Avietinis tortas
-
Tortas "Margarita"
-
Tortas su maskarponės sūriu
-
Sausainių tortas
-
Morkų tortas
-
Tortas "Grietinė"
-
Gaivus mango tortas
Kokosinė širdelė šokolade
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Šokoladas, juodasis,
200 gramų -
Biskvitas, šokoladinis,
1 vienetas -
Kokosas, drožlės,
50 gramų -
Pienas,
50 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų -
Kondensuotas pienas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šokoladą, pieną, sviestą ir kondensuotą pieną inde maišau, tirpinu ir plaku iki vientisos masės (vonelėje ant garų).
Pirktą šokoladinį biskvitą pertepu šokoladiniu kremu ir puošiu kokoso drožlėmis.
Greita ir labai skanu:)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...