Kiaušinio trynius išplakti su 80 g cukraus pudros, šiltu vandeniu ir druska.
Baltymus išplakti atskirai su 80 g cukraus ir vaniliniu cukrumi iki putų.
Viską supilti į vieną indą ir sijoti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Viską lengvai išmaišyti.
Kepti 190 laipsnių kaitrumo orkaitėje apie 35 minutes.
Padėti atvėsti ir tik po paros laiko pjaustyti ir sutepti.
Tortas "Su meile..."
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 vienetai | kiaušiniai |
160 gramų | cukraus pudra |
4 valgomieji šaukštai | vanduo |
240 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 žiupsnelis | druska |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
120 gramų | cukrus |
800 mililitrų | grietinėlės, 35% |
3 arbatiniai šaukšteliai | želatina |
100 gramų | šokoladas (juodasis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Kremui cukrų ir grietinėlę išplakti iki putų. Supilti brinkintą, tirpintą želatiną ir gerai išplakti.
Į grietinėlės kremą įmaišyti tarkuotą šokoladą.
Šiuo kremu pertepti biskvitą.
Į grietinėlės kremą įmaišyti tarkuotą šokoladą.
Šiuo kremu pertepti biskvitą.
3.
Puošti kaip tik norite. Šiai progai aš puošiu taip:)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
- Migdolinis vyšnių tortas
- Saldus pyragas
- Graikų pyragas
- Nekeptas varškės tortas
- Medaus tortukas
- Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
- Šokoladinio riešutų kremo sūrio pyragas
- Pyragas-tortas
- Sezamo gardumynas
- Tortas su konservuotais persikais
- Tortas "Su meile..."
- Nekeptas varškės tortas
- Varškės pyragas "Apelsinas"
- Gaivus tortukas
- Tortas "BRAŠKĖ"
- Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
- Kalėdinis tortas
- Tortukas "Gaiva"
- Varškės tortas
Tortas "Su meile..."
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukraus pudra,
160 gramų -
Vanduo,
4 valgomieji šaukštai -
Miltai,
240 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
120 gramų -
Grietinėlė, 35%,
800 mililitrų -
Želatina,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Šokoladas, juodasis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinio trynius išplakti su 80 g cukraus pudros, šiltu vandeniu ir druska.
Baltymus išplakti atskirai su 80 g cukraus ir vaniliniu cukrumi iki putų.
Viską supilti į vieną indą ir sijoti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Viską lengvai išmaišyti.
Kepti 190 laipsnių kaitrumo orkaitėje apie 35 minutes.
Padėti atvėsti ir tik po paros laiko pjaustyti ir sutepti.Kremui cukrų ir grietinėlę išplakti iki putų. Supilti brinkintą, tirpintą želatiną ir gerai išplakti.
Į grietinėlės kremą įmaišyti tarkuotą šokoladą.
Šiuo kremu pertepti biskvitą.Puošti kaip tik norite. Šiai progai aš puošiu taip:)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...