Atrinkti 16 vienetų gražiausių krevečių.
Likusias kartu su varške, majonezu ir česnaku sutrinti į vientisą masę.

Krevečių užkandėlė su majonezu
Porcijų skaičius:
16
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
16 vienetų | šulinėliai |
200 gramų | varškė |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
150 gramų | krevetės |
1 žiupsnelis | pipirnė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Užpildyti krepšelius varške. Ant viršaus uždėti po vieną krevete ir pabarstyti pipirnėmis.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Naminė pica
-
Pica studentiška
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Virtos sraigės su kevalu
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Padažas su avokadais
-
Originalūs sumuštiniai
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Kiaušinienė su batonu
-
Vorų užkandėlė
-
Aitri kepta šoninė
-
Silkė burokėlių patale
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Kepenų paštetas
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Bulvių kamuoliukai
Krevečių užkandėlė su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 16
-
Šulinėliai,
16 vienetų -
Varškė,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Majonezas, VILNIUS,
2 valgomieji šaukštai -
Krevetės,
150 gramų -
Pipirnė,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atrinkti 16 vienetų gražiausių krevečių.
Likusias kartu su varške, majonezu ir česnaku sutrinti į vientisą masę.Užpildyti krepšelius varške. Ant viršaus uždėti po vieną krevete ir pabarstyti pipirnėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...