Atrinkti 16 vienetų gražiausių krevečių.
Likusias kartu su varške, majonezu ir česnaku sutrinti į vientisą masę.

Krevečių užkandėlė su majonezu
Porcijų skaičius:
16
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
16 vienetų | šulinėliai |
200 gramų | varškė |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
150 gramų | krevetės |
1 žiupsnelis | pipirnė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Užpildyti krepšelius varške. Ant viršaus uždėti po vieną krevete ir pabarstyti pipirnėmis.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Saldus užkandis
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Girti čeburėkai
-
Karališkas užkandis prie degtinės
-
Greitai užraugti agurkai
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Galva
-
Skrudintos alyvuogės
-
Bulviniai pyragėliai
-
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Naminė pica
-
Voriuko formos kiaušiniai
-
Kumpio suktinukai
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
-
Pusryčiai "Dopingas"
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Šaltiena greitpuodyje
Krevečių užkandėlė su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 16
-
Šulinėliai,
16 vienetų -
Varškė,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Majonezas, VILNIUS,
2 valgomieji šaukštai -
Krevetės,
150 gramų -
Pipirnė,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atrinkti 16 vienetų gražiausių krevečių.
Likusias kartu su varške, majonezu ir česnaku sutrinti į vientisą masę.Užpildyti krepšelius varške. Ant viršaus uždėti po vieną krevete ir pabarstyti pipirnėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...