Atrinkti 16 vienetų gražiausių krevečių.
Likusias kartu su varške, majonezu ir česnaku sutrinti į vientisą masę.
Krevečių užkandėlė su majonezu
Porcijų skaičius:
16
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
16 vienetų | šulinėliai |
200 gramų | varškė |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
150 gramų | krevetės |
1 žiupsnelis | pipirnė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Užpildyti krepšelius varške. Ant viršaus uždėti po vieną krevete ir pabarstyti pipirnėmis.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
- Pusryčių užkandėlė
- Pikantiškos rožytės
- Kepta duona su padažu
- Karšti sumuštiniai su morkomis
- Vegetariški čeburėkai
- Lašišos ir agurko užkandis
- Lašišos rafaelo
- Virtų kiaušinių pusryčiai
- Šokoladinės braškės
- Vištienos vyniotinis
- Greitas užkandis
- Įdaryti agurkai
- Skrebučiai su sūriu
- Kiaušinukai Kūčioms
- Įdaryti pievagrybiai
- Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
- Užkanda "Braškės"
- Omletas
Krevečių užkandėlė su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 16
-
Šulinėliai,
16 vienetų -
Varškė,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Majonezas, VILNIUS,
2 valgomieji šaukštai -
Krevetės,
150 gramų -
Pipirnė,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atrinkti 16 vienetų gražiausių krevečių.
Likusias kartu su varške, majonezu ir česnaku sutrinti į vientisą masę.Užpildyti krepšelius varške. Ant viršaus uždėti po vieną krevete ir pabarstyti pipirnėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...