Atrinkti 16 vienetų gražiausių krevečių.
Likusias kartu su varške, majonezu ir česnaku sutrinti į vientisą masę.
Krevečių užkandėlė su majonezu
Porcijų skaičius:
16
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
| 16 vienetų | šulinėliai |
| 200 gramų | varškė |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
| 150 gramų | krevetės |
| 1 žiupsnelis | pipirnė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Užpildyti krepšelius varške. Ant viršaus uždėti po vieną krevete ir pabarstyti pipirnėmis.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Omletas su kumpiu
-
Omletas
-
Krevetės patale
-
Avokadai su krevetėmis
-
Roterdamo riekelės
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Žuvies tortas
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Omletas su krevetėmis
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Gaspadoriaus užkanda
Krevečių užkandėlė su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 16
-
Šulinėliai,
16 vienetų -
Varškė,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Majonezas, VILNIUS,
2 valgomieji šaukštai -
Krevetės,
150 gramų -
Pipirnė,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atrinkti 16 vienetų gražiausių krevečių.
Likusias kartu su varške, majonezu ir česnaku sutrinti į vientisą masę.Užpildyti krepšelius varške. Ant viršaus uždėti po vieną krevete ir pabarstyti pipirnėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
