Mėlynių bandelė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | mėlynės (uogienė) |
šiek tiek | aliejaus (virimui) |
500 gramų | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
250 mililitrų | pienas (šiltas) |
100 gramų | mielės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pirma, užminkome mielinę tešlą iš jai skirtų produktų ir paliekame pakilti. Iškočiojame ir suformuojame norimos formos bandelę, o kiekvieną jos kraštą patepame uogiene. Padarome glazūrą iš trupučio vandens ir cukraus pudros. Bandeles virti įkaitintuose riebaluose. O kai išvirs, aptepti glazūra, ir pakepame orkaitėje kelias minutes. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
- Bandelės su kviečiais
- Padangėlės
- Bandelės su varške
- Bandelės su cinamonu
- Bandelės su grybų įdaru
- Pide (mielinės bandelės su faršo ir sūrio įdaru)
- Bandelės vasaros užkandžiams
- Sūrio pyragėliai
- Tobulas mėsainis
- Pyragas su razinomis
- Plikytos tešlos pyragėliai su grybų įdaru
- Bandelės
- Bandelės su cinamonu
- Aguonų vyniotinukai
- Apvaliosios bandelės
- Pikantiški pyragėliai
- Žuvies spurgytės
- Naminė bulka su sezamais
- Bandelės su obuoliais ir kriaušėmis
Mėlynių bandelė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėlynės, uogienė,
200 gramų - Aliejus, virimui
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai -
Pienas, šiltas,
250 mililitrų -
Mielės,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirma, užminkome mielinę tešlą iš jai skirtų produktų ir paliekame pakilti. Iškočiojame ir suformuojame norimos formos bandelę, o kiekvieną jos kraštą patepame uogiene. Padarome glazūrą iš trupučio vandens ir cukraus pudros. Bandeles virti įkaitintuose riebaluose. O kai išvirs, aptepti glazūra, ir pakepame orkaitėje kelias minutes. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...