Miltinukai
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | soda |
80 gramų | sviestas |
šiek tiek | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į miltus supilkite pieną, kiaušinį, ant peilio galo sodos ir išmaišykite į tešlą. Iškočiokite tešlą iki 2-3 mm storio, supjaustykite nedideliais kvadratais ir du priešingus kvadrato kampus sujunkite. Virkite juos pasūdytame vandenyje, vėliau nukoškite, pakepkite aliejuje. Patiekite su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Girti čeburėkai
- Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
- Įdaryti pievagrybiai
- Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
- Bulviniai pyragėliai
- Silkių bokšteliai
- Suši su lašiša
- Naminiai čipsai su avokado padažu
- Marinuota silkės filė
- Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
- Čeburekai su grybais
- Įdaryti agurkai
- Maki suši
- Vištienos vyniotinis "Marmuras"
- Kesadilijos (Quesadilla)
- Karamelizuotos ančiukų širdelės
- Pica su vištiena
- Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
- Gėlytės
- Vėrinukai
Miltinukai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Soda
-
Sviestas,
80 gramų - Grietinė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į miltus supilkite pieną, kiaušinį, ant peilio galo sodos ir išmaišykite į tešlą. Iškočiokite tešlą iki 2-3 mm storio, supjaustykite nedideliais kvadratais ir du priešingus kvadrato kampus sujunkite. Virkite juos pasūdytame vandenyje, vėliau nukoškite, pakepkite aliejuje. Patiekite su grietine.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Gintare
2015-11-23 15:19
O sviestas kam reikalingas?
-
(anonimas)
2009-09-22 13:33
:parselis: :alus: :bucinys:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...