Miltinukai
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | kvietiniai miltai |
| 0.5 stiklinės | pienas |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | soda |
| 80 gramų | sviestas |
| šiek tiek | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į miltus supilkite pieną, kiaušinį, ant peilio galo sodos ir išmaišykite į tešlą. Iškočiokite tešlą iki 2-3 mm storio, supjaustykite nedideliais kvadratais ir du priešingus kvadrato kampus sujunkite. Virkite juos pasūdytame vandenyje, vėliau nukoškite, pakepkite aliejuje. Patiekite su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Baklažanų užkepėlė su sūriu
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Česnakinė duona su sūriu
-
Spalvingi iešmeliai
-
Blynelių ir lašišos užkandėlė
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Kumpio suktinukai
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Pica su ožkų sūriu ir burokėliais
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Pica su vištiena
-
Lavašo sumuštiniai
-
Silkė patale
-
Prieskonių karalienės Vitos Klišaitienės lašišos tartaro su avokadu ir greipfruto-pipirų „ikrais“ receptas
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
Miltinukai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Soda
-
Sviestas,
80 gramų - Grietinė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į miltus supilkite pieną, kiaušinį, ant peilio galo sodos ir išmaišykite į tešlą. Iškočiokite tešlą iki 2-3 mm storio, supjaustykite nedideliais kvadratais ir du priešingus kvadrato kampus sujunkite. Virkite juos pasūdytame vandenyje, vėliau nukoškite, pakepkite aliejuje. Patiekite su grietine.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Gintare
2015-11-23 15:19
O sviestas kam reikalingas?
-
(anonimas)
2009-09-22 13:33
:parselis: :alus: :bucinys:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
