
Miltinukai
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | soda |
80 gramų | sviestas |
šiek tiek | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į miltus supilkite pieną, kiaušinį, ant peilio galo sodos ir išmaišykite į tešlą. Iškočiokite tešlą iki 2-3 mm storio, supjaustykite nedideliais kvadratais ir du priešingus kvadrato kampus sujunkite. Virkite juos pasūdytame vandenyje, vėliau nukoškite, pakepkite aliejuje. Patiekite su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krepšeliai su grybais
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Vaisių buketas
-
Silkė su burokėliais
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Greita užkandėlė šventiniam stalui
-
Žuvis tešloje
-
Bulvių pyragėliai
-
Kepti pomidorai su įdaru
-
Krevetės patale
-
Tobulas mėsainis
-
Pica su vištiena
-
Fondiu iš moliūgo
-
Pingviniukai
-
Suši su lašiša
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Liežuvio užkandėlė su majonezu
Miltinukai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Soda
-
Sviestas,
80 gramų - Grietinė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į miltus supilkite pieną, kiaušinį, ant peilio galo sodos ir išmaišykite į tešlą. Iškočiokite tešlą iki 2-3 mm storio, supjaustykite nedideliais kvadratais ir du priešingus kvadrato kampus sujunkite. Virkite juos pasūdytame vandenyje, vėliau nukoškite, pakepkite aliejuje. Patiekite su grietine.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Gintare
2015-11-23 15:19
O sviestas kam reikalingas?
-
(anonimas)
2009-09-22 13:33
:parselis: :alus: :bucinys:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...