Moliūgų košė su obuoliais
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | moliūgai |
| 2 vienetai | obuoliai |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti obuoliai
-
Smaližių avižinė košė
-
Skani manų košė
-
Grikių plovas su vištiena
-
Skani grikių košė
-
Špinatų tyrė
-
Linksmoji bulvių košė
-
Perlinių kruopų košė
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Moliūgų-obuolių džemas
-
Manų košė su moliūgu
-
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
-
Kepta manų košė su pasukomis
-
Grikių košė su daržovėm
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Grikių košė su sūriu
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Avižinė košė
Moliūgų košė su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Moliūgai,
600 gramų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
