
Moliūgų košė su obuoliais
INGREDIENTAI:
600 gramų | moliūgai |
2 vienetai | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Moliūginė košė
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Manų košė su obuoliais ir razinomis
-
Grikių plovas su vištiena
-
Skani avižinė košė
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Avižinė košė
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Kepta manų košė su pasukomis
-
Moliūgų košė su medumi
-
Avižinės košės pudingas
-
Spagečiai su pomidorų padažu
-
Linksmoji bulvių košė
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Silkė su manų koše
Moliūgų košė su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Moliūgai,
600 gramų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...