Moliūgų košė su obuoliais
INGREDIENTAI:
600 gramų | moliūgai |
2 vienetai | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virti žirniai
- Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
- Avižinių dribsnių košė su vaisiais
- Bulvių košė su spirgučiais
- Grikiai su vištiena
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Sveikuolių pusryčiai
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
- Manų ir moliūgų košė
- Silkė su manų koše
- Špinatų tyrė
- Avižinė košė
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Arvydo paprasta grikių košė
- Pievagrybių apkepas su bulvių koše
- Biri perlinių kruopų košė
- Spagečiai su pomidorų padažu
- Žirnių ir bulvių košė
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
Moliūgų košė su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Moliūgai,
600 gramų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...