
Moliūgų košė su obuoliais
INGREDIENTAI:
600 gramų | moliūgai |
2 vienetai | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Manų košė
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Ryžių košė
-
Vaisinė avižinė košė
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Bulvių košė su sūriu
-
Grikių košė su daržovėm
-
Avižinės košės apkepas
-
Ropių piure
-
Smaližių avižinė košė
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Grikių plovas su vištiena
-
Manų košė su vaisiais
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Mango ir bananų tyrė
-
Melionų- manų košė
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
Moliūgų košė su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Moliūgai,
600 gramų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...