
Olandiškas kiaušinių padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
šiek tiek | citrinų sultys |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į emaliuotą indą įmušami kiaušinių tryniai, įdedama sviesto, įpilama vandens ir plakant kaitinama vandens vonelėje, ne aukštesnėje kaip 70° C temperatūroje. Kai padažas sutirštėja ir praranda žalio kiaušinio skonį, pagardinamas citrinos sultimis, druska. Tinka prie viščiukų, žuvies, žiedinių kopūstų, brokolių patiekalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Padažas su krienais
-
Krienų užpilas
-
Česnako padažas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Kelmučių - marinatas
-
Kiškio paštetas
-
Užtepėlė
-
Tikra Guacamole
-
Padažas su voveraitėmis
-
Vanilinis padažas
-
Jogurtinis padažas
-
Sojų padažo dažinys
-
Grietinės padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Žaliasis padažas
-
Citrinų sirupas
-
Aštri salsa
-
Gvakamolė
-
Čiobrelių ir spanguolių padažas
Olandiškas kiaušinių padažas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai - Citrinų sultys
-
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į emaliuotą indą įmušami kiaušinių tryniai, įdedama sviesto, įpilama vandens ir plakant kaitinama vandens vonelėje, ne aukštesnėje kaip 70° C temperatūroje. Kai padažas sutirštėja ir praranda žalio kiaušinio skonį, pagardinamas citrinos sultimis, druska. Tinka prie viščiukų, žuvies, žiedinių kopūstų, brokolių patiekalų.
Reklama:
Komentarai (6)
-
lli
2016-01-02 17:45
fainas receptas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...