
Olandiškas kiaušinių padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
šiek tiek | citrinų sultys |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į emaliuotą indą įmušami kiaušinių tryniai, įdedama sviesto, įpilama vandens ir plakant kaitinama vandens vonelėje, ne aukštesnėje kaip 70° C temperatūroje. Kai padažas sutirštėja ir praranda žalio kiaušinio skonį, pagardinamas citrinos sultimis, druska. Tinka prie viščiukų, žuvies, žiedinių kopūstų, brokolių patiekalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dietinis padažas
-
Krienų-majonezo padažas
-
Aštriai saldi salsa
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Padažas bulvėms
-
Aviečių padažas desertams
-
Žemės riešutų sviestas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Pomidorų padažas picai
-
Čilietiškas padažas
-
Guakamolė (guacamole) padažas
-
Mirkomasis sūrio padažas
-
Kremas iš grietinėlės
-
Guacamole
-
Žuvies padažas su krienais
-
Vanilinis padažas
-
Žuvies padažas
-
Kremas su uogomis
-
Savas pomidorų padažas
-
Voveraičių padažas
Olandiškas kiaušinių padažas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai - Citrinų sultys
-
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į emaliuotą indą įmušami kiaušinių tryniai, įdedama sviesto, įpilama vandens ir plakant kaitinama vandens vonelėje, ne aukštesnėje kaip 70° C temperatūroje. Kai padažas sutirštėja ir praranda žalio kiaušinio skonį, pagardinamas citrinos sultimis, druska. Tinka prie viščiukų, žuvies, žiedinių kopūstų, brokolių patiekalų.
Reklama:
Komentarai (6)
-
lli
2016-01-02 17:45
fainas receptas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...