![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Olandiškas kiaušinių padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
šiek tiek | citrinų sultys |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į emaliuotą indą įmušami kiaušinių tryniai, įdedama sviesto, įpilama vandens ir plakant kaitinama vandens vonelėje, ne aukštesnėje kaip 70° C temperatūroje. Kai padažas sutirštėja ir praranda žalio kiaušinio skonį, pagardinamas citrinos sultimis, druska. Tinka prie viščiukų, žuvies, žiedinių kopūstų, brokolių patiekalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Žuvies padažas su krienais
-
Varškės padažas
-
Šviežių grybų padažas
-
Grietinėlės kremas
-
Varškės kremas
-
Uogų padažas blynams
-
Avokado padažas
-
Raudonasis padažas
-
Savas pomidorų padažas
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Česnakinis padažas
-
Kežas
-
Olandiškas kiaušinių padažas
-
Aštrus padažas
-
Grybų padažas
-
Persikų čapnis
Olandiškas kiaušinių padažas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai - Citrinų sultys
-
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į emaliuotą indą įmušami kiaušinių tryniai, įdedama sviesto, įpilama vandens ir plakant kaitinama vandens vonelėje, ne aukštesnėje kaip 70° C temperatūroje. Kai padažas sutirštėja ir praranda žalio kiaušinio skonį, pagardinamas citrinos sultimis, druska. Tinka prie viščiukų, žuvies, žiedinių kopūstų, brokolių patiekalų.
Reklama:
Komentarai (6)
-
lli
2016-01-02 17:45
fainas receptas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...