Olandiškas kiaušinių padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | vanduo |
| šiek tiek | citrinų sultys |
| 2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į emaliuotą indą įmušami kiaušinių tryniai, įdedama sviesto, įpilama vandens ir plakant kaitinama vandens vonelėje, ne aukštesnėje kaip 70° C temperatūroje. Kai padažas sutirštėja ir praranda žalio kiaušinio skonį, pagardinamas citrinos sultimis, druska. Tinka prie viščiukų, žuvies, žiedinių kopūstų, brokolių patiekalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čilietiškas padažas
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Baltasis padažas
-
Amerikietiškas kavos kremas
-
Žemės riešutų sviestas
-
Padažas "Čili"
-
Aviečių padažas desertams
-
Pieno padažas
-
Grybų padažas
-
Tomo sumuštiniai
-
Krapų padažas
-
Avokadų padažas su citrina
-
Padažas su krienais
-
Pomidorų padažas
-
Salotų padažas
-
Česnakinis padažas
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Silkės užtepėlė
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
Olandiškas kiaušinių padažas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai - Citrinų sultys
-
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į emaliuotą indą įmušami kiaušinių tryniai, įdedama sviesto, įpilama vandens ir plakant kaitinama vandens vonelėje, ne aukštesnėje kaip 70° C temperatūroje. Kai padažas sutirštėja ir praranda žalio kiaušinio skonį, pagardinamas citrinos sultimis, druska. Tinka prie viščiukų, žuvies, žiedinių kopūstų, brokolių patiekalų.
Reklama:
Komentarai (6)
-
lli
2016-01-02 17:45
fainas receptas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
