Sugrūsti česnakus.
Įmaišyti sojų padažą, druską ir grietinėlę. Vis maišant, supilti vandenį.
Papuošti mėtų lapeliais.
Tinka prie traškučių, žuvies, jūros gėrybių.

Česnakinis padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
50 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | druska |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiaaštris padažas
-
Tikra Guacamole
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Jogurto padažas
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Voveraičių padažas
-
Pieno padažas
-
Picos padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Moliūgų kečupas
-
Pomidorų padažas picai
-
Savas pomidorų padažas
-
Česnakinis padažas
-
Šokolado padažas
-
Arvydo aromatingas kečupas
Česnakinis padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sojos padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Vanduo,
50 mililitrų - Druska
-
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sugrūsti česnakus.
Įmaišyti sojų padažą, druską ir grietinėlę. Vis maišant, supilti vandenį.
Papuošti mėtų lapeliais.
Tinka prie traškučių, žuvies, jūros gėrybių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...