Sugrūsti česnakus.
Įmaišyti sojų padažą, druską ir grietinėlę. Vis maišant, supilti vandenį.
Papuošti mėtų lapeliais.
Tinka prie traškučių, žuvies, jūros gėrybių.
Česnakinis padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 3 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
| 100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 50 mililitrų | vanduo |
| šiek tiek | druska |
| 2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotų padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Pomidorų čatni
-
Aštrus padažas
-
Aštriai saldi salsa
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Moliūgų kečupas
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Padažas bulvėms
-
Grybų padažas
-
Picos padažas
-
Vanilinis padažas
-
Konservuota adžika
-
Užtepėlė
-
Saldžiaaštris padažas
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Olandiškas padažas
-
Česnakinis padažas
-
Citrinų sirupas
Česnakinis padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sojos padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Vanduo,
50 mililitrų - Druska
-
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sugrūsti česnakus.
Įmaišyti sojų padažą, druską ir grietinėlę. Vis maišant, supilti vandenį.
Papuošti mėtų lapeliais.
Tinka prie traškučių, žuvies, jūros gėrybių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
