Sugrūsti česnakus.
Įmaišyti sojų padažą, druską ir grietinėlę. Vis maišant, supilti vandenį.
Papuošti mėtų lapeliais.
Tinka prie traškučių, žuvies, jūros gėrybių.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Česnakinis padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
50 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | druska |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Česnakinis padažas
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Uogų padažas blynams
-
Šviežių grybų padažas
-
Guacamole
-
Česnakų padažas keptai vištienai
-
Pomidorų padažas su grybais
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Krienų padažas
-
Gvakamolė
-
Krienų užpilas
-
Aštrus padažas
-
Baltasis padažas
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Citrinų sirupas
-
Padažas "Čili"
-
Padažas su voveraitėmis
-
Padažas prie kugelio
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Kmynų padažas
Česnakinis padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sojos padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Vanduo,
50 mililitrų - Druska
-
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sugrūsti česnakus.
Įmaišyti sojų padažą, druską ir grietinėlę. Vis maišant, supilti vandenį.
Papuošti mėtų lapeliais.
Tinka prie traškučių, žuvies, jūros gėrybių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...