![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Padažas keptai mėsai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai (nedidelis, su laiškais) |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Griežineliais supjaustyti svogūnus, juos dėti į sviestu įkaitintą keptuve kartu su supjaustytais svogūnų laiškais. Juos gražiai apkepti, sudėti kubeliais pjaustytą papriką, dar šiek tiek pakepinti, tuomet taip pat kubeliais pjaustytą pomidorą ir dar šiek tiek pakepinti. Tuomet apibarstyti druska ir sudėti grietinę, maišant palaukti kol užvirs, nuiimti nuo ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Imbiero sirupas
-
Grietinės padažas
-
Kmynų padažas
-
Citrinų sirupas
-
Konservuota adžika
-
Aviečių padažas desertams
-
Aštri salsa
-
Jogurto padažas
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Aštrus padažas
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Krienų-majonezo padažas
-
Olandiškas padažas
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
-
Moliūgų kečupas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Šokolado padažas
-
Dietinis padažas
Padažas keptai mėsai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Paprika,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Svogūnai, nedidelis, su laiškais,
1 vienetas -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Griežineliais supjaustyti svogūnus, juos dėti į sviestu įkaitintą keptuve kartu su supjaustytais svogūnų laiškais. Juos gražiai apkepti, sudėti kubeliais pjaustytą papriką, dar šiek tiek pakepinti, tuomet taip pat kubeliais pjaustytą pomidorą ir dar šiek tiek pakepinti. Tuomet apibarstyti druska ir sudėti grietinę, maišant palaukti kol užvirs, nuiimti nuo ugnies.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...