
Pomidorų padažas su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (mėsos) |
0.5 stiklinės | grietinė |
4 valgomieji šaukštai | pomidorai |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | grybai (virti) |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 vieneto | česnakas (skiltelė) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Supjaustyti švieži virti grybai ir svogūnas pakepinami riebaluose ir sudedami į pagamintą pomidorų padažą iš likusių ingridientų. Pagal skonį pridedama juodųjų pipirų, druskos, česnako. Padažas tinka prie mėsos maltinių, daržovių, makaronų ir kitų patiekalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Uogų padažas blynams
-
Citrinų sirupas
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
-
Šokolado padažas
-
Varškės padažas
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Pikantiškas padažas
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Baklažanų-česnakų pasta
-
Avokado padažas
-
Žuvies padažas
-
Čilietiškas padažas
-
Mirkomasis sūrio padažas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Padažas su voveraitėmis
-
Padažas keptai mėsai
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Padažas "Uncle Ben's"
Pomidorų padažas su grybais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 stiklinė -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Pomidorai,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto -
Grybai, virti,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelė,
0.5 vieneto - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustyti švieži virti grybai ir svogūnas pakepinami riebaluose ir sudedami į pagamintą pomidorų padažą iš likusių ingridientų. Pagal skonį pridedama juodųjų pipirų, druskos, česnako. Padažas tinka prie mėsos maltinių, daržovių, makaronų ir kitų patiekalų.
Reklama:
Komentarai (6)
-
bigne
2016-04-03 20:42
nieko panašaus nesigauna į nuotrauką..
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...