Grietinė užvirinama ir supilama į sausai pakepintus miltus, ištrintus su sviestu. Įdedama prieskonių, viskas išmaišoma ir užvirinama.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta. Tiršti vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.

Grietinės padažas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | grietinė |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Moliūgų kečupas
-
Spanguolių padažas
-
Kavos padažas
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Grybų padažas
-
Padažas bulvėms
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Baravykų padažas
-
Česnakinis padažas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Pieno padažas
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Česnakų padažas keptai vištienai
-
Padažas "Čili"
-
Guacamole
-
Savas pomidorų padažas
-
Morkų ir svogūnu padažas
Grietinės padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Druska
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinė užvirinama ir supilama į sausai pakepintus miltus, ištrintus su sviestu. Įdedama prieskonių, viskas išmaišoma ir užvirinama.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta. Tiršti vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...