Grietinė užvirinama ir supilama į sausai pakepintus miltus, ištrintus su sviestu. Įdedama prieskonių, viskas išmaišoma ir užvirinama.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta. Tiršti vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.
Grietinės padažas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | grietinė |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Raudonas grietinės padažas
- Sojų paštetas
- Padažas – marinatas
- Žaliasis padažas
- Baltasis padažas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Vinaigrette užpilas su žolelėmis
- Pomidorų čatni
- Padažas keptai mėsai
- Pikantiškas padažas
- Grybų padažas
- Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
- Riešutų padažas
- Graikiškas pomidorų padažas
- Labai greitai paruošiamas padažas
- Olandiškas padažas
- Džiūvėsėlių padažas
- Krienų padažas prie mėsos
- Avokadų padažas su citrina
- Pomidorų padažas
Grietinės padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Druska
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinė užvirinama ir supilama į sausai pakepintus miltus, ištrintus su sviestu. Įdedama prieskonių, viskas išmaišoma ir užvirinama.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta. Tiršti vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...