Įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną, ananasą, česnaką ir imbierą. Kepkite kelias minutes, kol suminkštės. Įdėkite cukraus, aitriųjų paprikų ir įpilkite acto, užvirkite, sumažinkite ugnį. Virkite ant mažos ugnies, kol cukrus išsilydys ir padažas sutirštės. Maišykite, kad padažas būtų vientisos konsistencijos.
Labai tinka prie orkaitėje arba ant grotelių keptos mėsos, žuvies, taip pat užpilui ar aštriam padažui.
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | svogūnai (supjaustytas kubeliais) |
2 valgomieji šaukštai | rapsų aliejus |
1 arbatinis šaukštelis | jalapenai |
1 vienetas | imbieras (apie 3 cm, nulupto ir supjaustyto) |
0.5 vieneto | ananasų (nuluptas ir supjaustytas kubeliais) |
50 gramų | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | obuolių actas |
1 skiltelė | česnakas (išspaustas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Baklažanų-česnakų pasta
- Blynelių padažas
- Jogurto padažas
- Pomidorų čatni
- Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
- Morkų ir svogūnu padažas
- Baltas grietinėlės padažas
- Citrinų sirupas
- Kmynų padažas žuvies patiekalams
- Salotų padažas
- Šokolado padažas
- Marinatas vištienai
- Kmynų padažas
- Česnakinis pesto padažas
- Padažas keptai mėsai
- Sojų paštetas
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Spanguolių padažas
- Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
- Česnakinis padažas
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Svogūnai, supjaustytas kubeliais,
1 vienetas -
Rapsų aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Jalapenai,
1 arbatinis šaukštelis -
Imbieras, apie 3 cm, nulupto ir supjaustyto,
1 vienetas -
Ananasai, nuluptas ir supjaustytas kubeliais,
0.5 vieneto -
Cukrus,
50 gramų -
Obuolių actas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas, išspaustas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną, ananasą, česnaką ir imbierą. Kepkite kelias minutes, kol suminkštės. Įdėkite cukraus, aitriųjų paprikų ir įpilkite acto, užvirkite, sumažinkite ugnį. Virkite ant mažos ugnies, kol cukrus išsilydys ir padažas sutirštės. Maišykite, kad padažas būtų vientisos konsistencijos.
Labai tinka prie orkaitėje arba ant grotelių keptos mėsos, žuvies, taip pat užpilui ar aštriam padažui.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...