![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Krienų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (mėsos) |
2 valgomieji šaukštai | krienai (tarkuoti) |
0.5 stiklinės | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
0.5 vieneto | citrinos |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Miltai pakepinami svieste, į juos sudedami krienai, atskiedžiama sultiniu, įspaudžiamos citrinos sultys, pasūdoma ir užvirinama ant silpnos ugnies. Padažas gardinamas grietine. Padažas tinka prie mėsos patiekalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mango padažas
-
Avokadų padažas su citrina
-
Sūrio padažas
-
Mirkomasis sūrio padažas
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Kavos padažas
-
Baltasis padažas
-
Žaliasis padažas
-
Jogurto padažas
-
Padažas su avokadu
-
Padažas bulvėms
-
Salotų padažas
-
Blynelių padažas
-
Aviečių padažas desertams
-
Žuvies padažas su krienais
-
Pomidorų čatni
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Marinatas vištienai
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Žuvies padažas
Krienų padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 stiklinė -
Krienai, tarkuoti,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
0.5 vieneto - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai pakepinami svieste, į juos sudedami krienai, atskiedžiama sultiniu, įspaudžiamos citrinos sultys, pasūdoma ir užvirinama ant silpnos ugnies. Padažas gardinamas grietine. Padažas tinka prie mėsos patiekalų.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...