
Rytietiškas pipirų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | paprika |
3 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Pipirų ankštys, išėmus sėklalizdžius, perpjaunamos ir kartu su svogūnais bei česnaku sumalamos mėsamale, po to su aliejumi 15 min. patroškinamos ant nedidelės ugnies, pagardinamos prieskoniais ir gerai išmaišomos. Šis padažas labai tinka prie keptos mėsos, ypač avienos. Be to, jį galima patiekti su balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Saldžiaaštris padažas
-
Krienų padažas
-
Pomidorų padažas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Padažas prie kugelio
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Krienų užpilas
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Raudonasis padažas
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Mirkomasis sūrio padažas
-
Padažas "Čili"
-
Padažas su avokadu
-
Vanilinis padažas
-
Salotų padažas
-
Mango padažas
-
Gvakamolė
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
Rytietiškas pipirų padažas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pipirų ankštys, išėmus sėklalizdžius, perpjaunamos ir kartu su svogūnais bei česnaku sumalamos mėsamale, po to su aliejumi 15 min. patroškinamos ant nedidelės ugnies, pagardinamos prieskoniais ir gerai išmaišomos. Šis padažas labai tinka prie keptos mėsos, ypač avienos. Be to, jį galima patiekti su balta duona.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...