
Rytietiškas pipirų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | paprika |
3 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Pipirų ankštys, išėmus sėklalizdžius, perpjaunamos ir kartu su svogūnais bei česnaku sumalamos mėsamale, po to su aliejumi 15 min. patroškinamos ant nedidelės ugnies, pagardinamos prieskoniais ir gerai išmaišomos. Šis padažas labai tinka prie keptos mėsos, ypač avienos. Be to, jį galima patiekti su balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Varškės padažas
-
Guacamole
-
Užtepėlė
-
Moliūgų kečupas
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Padažas bulvėms
-
Sojų padažo dažinys
-
Padažas keptai mėsai
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Aštrus padažas
-
Padažas su voveraitėmis
-
Pomidorų padažas
-
Agurkų padažas
-
Česnakų padažas keptai vištienai
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Česnakinis pesto padažas
-
Itališkas pomidorų padažas
Rytietiškas pipirų padažas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pipirų ankštys, išėmus sėklalizdžius, perpjaunamos ir kartu su svogūnais bei česnaku sumalamos mėsamale, po to su aliejumi 15 min. patroškinamos ant nedidelės ugnies, pagardinamos prieskoniais ir gerai išmaišomos. Šis padažas labai tinka prie keptos mėsos, ypač avienos. Be to, jį galima patiekti su balta duona.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...