Rytietiškas pipirų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | paprika |
3 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Pipirų ankštys, išėmus sėklalizdžius, perpjaunamos ir kartu su svogūnais bei česnaku sumalamos mėsamale, po to su aliejumi 15 min. patroškinamos ant nedidelės ugnies, pagardinamos prieskoniais ir gerai išmaišomos. Šis padažas labai tinka prie keptos mėsos, ypač avienos. Be to, jį galima patiekti su balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vinaigrette užpilas su žolelėmis
- Krienų užpilas
- Medaus padažas
- Kavos padažas
- Baltasis padažas
- Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
- Varškės padažas
- Žuvies padažas su krienais
- Grybų padažas
- Grybų padažas
- Padažas su voveraitėmis
- Vanilinis padažas
- Baklažanų-česnakų pasta
- Čilietiškas padažas
- Padažas prie kugelio
- Voveraičių padažas
- Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
- Padažas keptai mėsai
- Dietinis padažas
- Česnako padažas
Rytietiškas pipirų padažas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pipirų ankštys, išėmus sėklalizdžius, perpjaunamos ir kartu su svogūnais bei česnaku sumalamos mėsamale, po to su aliejumi 15 min. patroškinamos ant nedidelės ugnies, pagardinamos prieskoniais ir gerai išmaišomos. Šis padažas labai tinka prie keptos mėsos, ypač avienos. Be to, jį galima patiekti su balta duona.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...