Baltas grietinėlės padažas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 0.5 litro | sultinys |
| 250 gramų | grietinėlės, 35% |
| 40 gramų | sviestas |
| 2 vienetai | kiaušinių trynių |
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | krienai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Svieste pakepinkite miltus, kol truputį paruduos.
2.
Po truputį, kad nebūtų gumulų, maišydami pilkite karštą sultinį ir grietinėlę. Virkite 10 min. Išvirę užpilkite ant išplaktų kiaušinių trynių. Pasūdę, įberkite susmulkintų petražolių ir krapų lapelių, tarkuoto krieno.
Padažas paruoštas!
Padažas paruoštas!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotų padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Pomidorų čatni
-
Aštrus padažas
-
Aštriai saldi salsa
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Moliūgų kečupas
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Padažas bulvėms
-
Grybų padažas
-
Picos padažas
-
Vanilinis padažas
-
Konservuota adžika
-
Užtepėlė
-
Saldžiaaštris padažas
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Olandiškas padažas
-
Česnakinis padažas
-
Citrinų sirupas
Baltas grietinėlės padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sultinys,
0.5 litro -
Grietinėlė, 35%,
250 gramų -
Sviestas,
40 gramų -
Kiaušinių tryniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Krapai
- Krienai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svieste pakepinkite miltus, kol truputį paruduos.
Po truputį, kad nebūtų gumulų, maišydami pilkite karštą sultinį ir grietinėlę. Virkite 10 min. Išvirę užpilkite ant išplaktų kiaušinių trynių. Pasūdę, įberkite susmulkintų petražolių ir krapų lapelių, tarkuoto krieno.
Padažas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
