
Baltas grietinėlės padažas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
0.5 litro | sultinys |
250 gramų | grietinėlės, 35% |
40 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušinių trynių |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | krienai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Svieste pakepinkite miltus, kol truputį paruduos.
2.
Po truputį, kad nebūtų gumulų, maišydami pilkite karštą sultinį ir grietinėlę. Virkite 10 min. Išvirę užpilkite ant išplaktų kiaušinių trynių. Pasūdę, įberkite susmulkintų petražolių ir krapų lapelių, tarkuoto krieno.
Padažas paruoštas!
Padažas paruoštas!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kari padažas
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Konservuota adžika
-
Dietinis padažas
-
Užtepėlė
-
Viskio karamelė
-
Padažas lietiniams blynams su mėsa
-
Avokadų padažas su citrina
-
Pomidorų padažas
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Spanguolių padažas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Baravykų padažas
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Mango padažas
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Žaliasis padažas bulvėms
Baltas grietinėlės padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sultinys,
0.5 litro -
Grietinėlė, 35%,
250 gramų -
Sviestas,
40 gramų -
Kiaušinių tryniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Krapai
- Krienai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svieste pakepinkite miltus, kol truputį paruduos.
Po truputį, kad nebūtų gumulų, maišydami pilkite karštą sultinį ir grietinėlę. Virkite 10 min. Išvirę užpilkite ant išplaktų kiaušinių trynių. Pasūdę, įberkite susmulkintų petražolių ir krapų lapelių, tarkuoto krieno.
Padažas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...