Baltas grietinėlės padažas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
0.5 litro | sultinys |
250 gramų | grietinėlės, 35% |
40 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušinių trynių |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | krienai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Svieste pakepinkite miltus, kol truputį paruduos.
2.
Po truputį, kad nebūtų gumulų, maišydami pilkite karštą sultinį ir grietinėlę. Virkite 10 min. Išvirę užpilkite ant išplaktų kiaušinių trynių. Pasūdę, įberkite susmulkintų petražolių ir krapų lapelių, tarkuoto krieno.
Padažas paruoštas!
Padažas paruoštas!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rytietiškas pipirų padažas
- Pievagrybių padažas
- Krienų užpilas
- Arvydo aromatingas kečupas
- Šokolado padažas
- Česnakinis padažas
- Voveraičių padažas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Baltasis padažas
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
- Padažas bulvėms
- Mango padažas
- Kmynų padažas
- Kari padažas
- Blynelių padažas
- Avinielis su sviestuotu krienu
- Pieno padažas
- Pomidorų padažas
- Žuvies padažas su krienais
Baltas grietinėlės padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sultinys,
0.5 litro -
Grietinėlė, 35%,
250 gramų -
Sviestas,
40 gramų -
Kiaušinių tryniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Krapai
- Krienai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svieste pakepinkite miltus, kol truputį paruduos.
Po truputį, kad nebūtų gumulų, maišydami pilkite karštą sultinį ir grietinėlę. Virkite 10 min. Išvirę užpilkite ant išplaktų kiaušinių trynių. Pasūdę, įberkite susmulkintų petražolių ir krapų lapelių, tarkuoto krieno.
Padažas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...