![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Baltas grietinėlės padažas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
0.5 litro | sultinys |
250 gramų | grietinėlės, 35% |
40 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušinių trynių |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | krienai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Svieste pakepinkite miltus, kol truputį paruduos.
2.
Po truputį, kad nebūtų gumulų, maišydami pilkite karštą sultinį ir grietinėlę. Virkite 10 min. Išvirę užpilkite ant išplaktų kiaušinių trynių. Pasūdę, įberkite susmulkintų petražolių ir krapų lapelių, tarkuoto krieno.
Padažas paruoštas!
Padažas paruoštas!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Česnakinis padažas
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Avokado padažas
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Česnako padažas
-
Padažas bulvėms
-
Kmynų padažas
-
Padažas prie kugelio
-
Kari padažas
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Padažas keptai mėsai
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Grietinės padažas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Guacamole
-
Pomidorų čatni
-
Moliūgų kečupas
-
Padažas – marinatas
Baltas grietinėlės padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sultinys,
0.5 litro -
Grietinėlė, 35%,
250 gramų -
Sviestas,
40 gramų -
Kiaušinių tryniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Krapai
- Krienai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svieste pakepinkite miltus, kol truputį paruduos.
Po truputį, kad nebūtų gumulų, maišydami pilkite karštą sultinį ir grietinėlę. Virkite 10 min. Išvirę užpilkite ant išplaktų kiaušinių trynių. Pasūdę, įberkite susmulkintų petražolių ir krapų lapelių, tarkuoto krieno.
Padažas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...