Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje iki pakeis spalvą. Sudėti išplautas ir supjaustytas voveraites, išmaišyti ir uždengti dangčiu. Kepti iki išsiskirs sultys. Surinkti sultis, jas pagardinti druska pagal skonį bei supilti atgal i voveraites. Kai sultys beveik išgaruos, supilti grietinėlę ir dar patroškinti apie 5 min.
Reikalui esant pagardinti druska.
Voveraičių padažas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 2 galvos | svogūnai |
| 300 gramų | voveraitės |
| šiek tiek | druska |
| 100 mililitrų | grietinėlės, 35% ( (35 procentų)) |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažanų-česnakų pasta
-
Dietinis padažas
-
Varškės padažas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Kelmučių - marinatas
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Gvakamolė
-
Raudonas grietinės padažas
-
Pikantiškas padažas
-
Sūrio padažas
-
Krienų-majonezo padažas
-
Mirkomasis sūrio padažas
-
Užtepėlė
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Padažas lietiniams blynams su mėsa
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Česnako padažas
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Grietinės padažas
-
Aštri salsa
Voveraičių padažas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Svogūnai,
2 galvos -
Voveraitės,
300 gramų - Druska
-
Grietinėlė, 35%, (35 procentų),
100 mililitrų - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje iki pakeis spalvą. Sudėti išplautas ir supjaustytas voveraites, išmaišyti ir uždengti dangčiu. Kepti iki išsiskirs sultys. Surinkti sultis, jas pagardinti druska pagal skonį bei supilti atgal i voveraites. Kai sultys beveik išgaruos, supilti grietinėlę ir dar patroškinti apie 5 min.
Reikalui esant pagardinti druska.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
