Raudonasis padažas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
0.5 vieneto | morkos |
0.5 vieneto | svogūnai |
1.5 valgomojo šaukšto | pomidorų padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Prieskoninės daržovės supjaustomos ir kepinamos aliejuje, kol suminkštės, vėliau įpilama pomidorų padažo ir dar kiek pakepinama. Miltai kaitinami, kol parusvėja, atskiedžiami sultiniu, užpilami ant daržovių ir paverdama apie 30 min. Skystis kartu su prieskoninėmis daržovėmis ištrinamas pro sietelį, įberiama maltų pipirų, cukraus, druskos. Padažas naudojamas įvairiems patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Imbiero sirupas
- Grietinės padažas
- Kmynų padažas
- Citrinų sirupas
- Konservuota adžika
- Aviečių padažas desertams
- Aštri salsa
- Jogurto padažas
- Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
- Aštrus padažas
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
- Krienų-majonezo padažas
- Olandiškas padažas
- Pikantiškas padažas su majonezu
- Pietų Prancūzijos česnakų padažas
- Moliūgų kečupas
- Padažas virtoms bulvėms
- Arvydo kepintų pomidorų kečupas
- Šokolado padažas
- Dietinis padažas
Raudonasis padažas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
2 stiklinės -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
0.5 vieneto -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Pomidorų padažas,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Cukrus
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskoninės daržovės supjaustomos ir kepinamos aliejuje, kol suminkštės, vėliau įpilama pomidorų padažo ir dar kiek pakepinama. Miltai kaitinami, kol parusvėja, atskiedžiami sultiniu, užpilami ant daržovių ir paverdama apie 30 min. Skystis kartu su prieskoninėmis daržovėmis ištrinamas pro sietelį, įberiama maltų pipirų, cukraus, druskos. Padažas naudojamas įvairiems patiekalams.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...