![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Raudonasis padažas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
0.5 vieneto | morkos |
0.5 vieneto | svogūnai |
1.5 valgomojo šaukšto | pomidorų padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Prieskoninės daržovės supjaustomos ir kepinamos aliejuje, kol suminkštės, vėliau įpilama pomidorų padažo ir dar kiek pakepinama. Miltai kaitinami, kol parusvėja, atskiedžiami sultiniu, užpilami ant daržovių ir paverdama apie 30 min. Skystis kartu su prieskoninėmis daržovėmis ištrinamas pro sietelį, įberiama maltų pipirų, cukraus, druskos. Padažas naudojamas įvairiems patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Brokolių padažas
-
Aštriai saldi salsa
-
Grietinės padažas
-
Avokado padažas
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Grybų padažas
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Saldžiaaštris padažas
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Blynelių padažas
-
Olandiškas padažas
-
Žaliasis padažas
-
Pomidorų padažas
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Žuvies padažas
-
Aštrus padažas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
Raudonasis padažas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
2 stiklinės -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
0.5 vieneto -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Pomidorų padažas,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Cukrus
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskoninės daržovės supjaustomos ir kepinamos aliejuje, kol suminkštės, vėliau įpilama pomidorų padažo ir dar kiek pakepinama. Miltai kaitinami, kol parusvėja, atskiedžiami sultiniu, užpilami ant daržovių ir paverdama apie 30 min. Skystis kartu su prieskoninėmis daržovėmis ištrinamas pro sietelį, įberiama maltų pipirų, cukraus, druskos. Padažas naudojamas įvairiems patiekalams.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...