
Gvakamolė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
3 vienetai | avokadų |
1 vienetas | rausvieji svogūnai |
1 vienetas | pomidorai |
6 valgomieji šaukštai | citrinų sultys (arba žaliųjų citrinų) |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos |
3 žiupsneliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Avokadus perpjauname perpus, išimame kauliuką, naudodamiesi šaukštu išskobiame avokadą į dubenį, sutriname šakute.
2.
Svogūną ir pomidorą supjaustome mažais kubeliais, įmaišome į avokado masę, pagardiname citrinos sultimis, čili pipirais ir druska pagal skonį.
3.
Gvakamolė idealiai tinka prie įvairiausių užkandžių, pagardinti takus ar sumuštinius. Jeigu mėgstate kalendrą, tuomet pagal originalią gvakamolės versiją reikėtų ją naudoti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Grybų padažas
-
Mirkomasis sūrio padažas
-
Pomidorų padažas picai
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Žuvies padažas
-
Česnako padažas
-
Padažas bulvėms
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Imbiero sirupas
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Medaus padažas
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Česnakinis padažas
-
Guacamole
-
Citrinų sirupas
-
Čilietiškas padažas
-
Riešutų padažas
-
Padažas su avokadu
Gvakamolė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Avokadai,
3 vienetai -
Rausvieji svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Citrinų sultys, arba žaliųjų citrinų,
6 valgomieji šaukštai -
Aitrioji paprika,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
3 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avokadus perpjauname perpus, išimame kauliuką, naudodamiesi šaukštu išskobiame avokadą į dubenį, sutriname šakute.
Svogūną ir pomidorą supjaustome mažais kubeliais, įmaišome į avokado masę, pagardiname citrinos sultimis, čili pipirais ir druska pagal skonį.
Gvakamolė idealiai tinka prie įvairiausių užkandžių, pagardinti takus ar sumuštinius. Jeigu mėgstate kalendrą, tuomet pagal originalią gvakamolės versiją reikėtų ją naudoti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Felicija
2019-03-29 10:00
Neskanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...